Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Sechestru asigurator pe o parte a averilor lui Locic si Casuneanu

Sechestru asigurator pe o parte a averilor lui Locic si Casuneanu

scris de Ziua Veche
38 Afisari

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au instituit sechestru asigurator pe o parte din averea omului de afaceri Marius Locic in dosarul in care este cercetat si senatorul Catalin Voicu, transmite Agerpres. Potrivit unor surse judiciare, procurorii DNA ar urma sa instituie sechestru asigurator si pe cei 200.000 de euro ai lui Costel Casuneanu, bani care i-ar fi dat senatorului Catalin Voicu sa intervina pe langa magistratii inaltei Curti pentru solutionarea favorabila a unui litigiu.


La iesirea din sediul DNA, miercuri, Marius Locic a confirmat ca i s-a pus sechestru asigurator pe suma de 119.000 lei pe care i-ar fi dat-o, potrivit anchetatorilor, senatorului Voicu ca sa intervina pe langa politisti. El a spus ca nu a dat alte noi declaratii si ca nu stie daca dosarul este aproape de finalizare.

 

0 comentariu

Achmad Maghnum Ziad 19-05-2010 - 12:15

Eu veneam de acolo cind facut poza o dumna cu apart de pozat si prindeam cu preteni la o suet despre gagici. Baiat cu bazuc in sus estem alamar. El venit la noi si spus: Ahmar egh mnerut onghamah Obama, care tradus estem : sa belim la cioran de Obama! La baiat ultim cu ahmera marona estem Val verde care dam shuturi mereu la alamar si suparat, despartit la ei ca la cocosh ca nu se iubeam, doream luat git. Doamna de ziar facem poza si noi eram cu bazuca spre Allah, ca doamna eram blonda si chemat Seherezad, cu tite mari ca ananas, si noi rabdam desert fara femeia, si ea fusta scurt si craci misto, ce sa faceam? As fi ..team la ziarista dar eram cu cinci gealatu in spate la ea, aparam de noi, iar noi faceam spuma si muscam unghia ca sa faceam si noi un pic de mangialic la ea sa faceam pe ea fericit ca aveam riduri ca rabdam. Allah ghmere ahdalam chmerghan maghmar henfong maham, Alah dadeam la femeia gaura ca sa faceam barbat fericit, dar ea, Seherezad? Femeia Seherezad inbatrineam degeab si sufeream, ea doream un Mohamad cu bazuce de cocean faceam fericit si zimbeam si ea ca e trist si amarit. Eu luptam si speram ajungeam la Ierusalim si gaseam Seherezad si faceam fericit cu bazuc ca rabdam la deshert si numai camila avut dar si camila plingeam ca eu estem Allah, maaaghamah humnar hemblegugh, adic, Doamne, par de pus rosia la crescut. Pacat de ea saracutz, ca rabdam nu avut barbat si acum degeab ca estem hoashca batrin degeab. Pacat. Allah, ahjnm mohang beleguz. Allah, nu dormeam si ea doream un bazuc la ea in monzuk (vaginic).

ValVerde 19-05-2010 - 17:02

Razboinici jihad visat salvari Seherezad, Shomer Al-Amar extaz Allah crestin, eu dat cu bazuk la dintiii Al-Amar, sarit plombe ca zice crestin bun da’ furat tragaci bazuk la mine.

Vind ieftin rettetar silueta, eu in poze foto dupa ce pierdut 15kg fara carne porc, numai Diet Pepsi

seherezada 19-05-2010 - 18:01

in sfirsit o postare scremuta…, dar creativa. E cu moÅ£ si haz(na) !!

briel 19-05-2010 - 18:27

Postari de baieti dupa un stimulus package ud.

Vine vara, toata lumea zambetul pe buze !

Achmad Maghnum Ziad 20-05-2010 - 14:24

Allaha, chaaa-amhr ehmer ha-agh echnem oargha-a-ah Seherezad! Ce te ash mai framintat la margine de patul cadina mea, Seherezad. Aveam hambitz si chemam draci la mine ca avut mincarime la intre piciori cind vedeam la tine. Draci mari chemam la barbatu cind vorbeam. Tu avut mult la hormon ca pentru un armata de mujhad. Astimparat armata cu un manzuk ud ca al tau. Tot aur dat de la Iran la tine dat voie la mine zbenguit la tine la intre picioare. Nu avut problem adus aur la tine si pus la bank, numai tu zis yes. Allah, henuah ohman ghemaz aznuk shemah janegh. Tradus este: cit mai fierbi tu la mine cadina ca aveam dor nebun la carci la tine evreica cu pistrui. pentru arab, evreica e bun ca are pistrui si par roshkat shi avut draci la cur la ea cind penetram de nu atingeam la pinza de pat. Si evreica oftat la arab ca aveam cu ce astimparat, la bazuk mare si multa tremuriciu. Ahmen shemaz azar kumnut. Tradus este: ce te ash mai f… fa ca buna esti!

ValVerde 20-05-2010 - 19:16

Achmad harab mintit mult.
Cind sateam baieti la suet, nu vorbimam de gagici.
Achmad vorbit de camile. Camila Azufur nedespartit Achmad.

Mintit la ghiauri bine,bre Achmad, dar nu mintit frati harabi!!!

Martor e Allah si ceilalti baieti razboinicu, mai putin Al-Amar ca el era pe nisip sugiuk plombe si ziceam „acadele” dar toti baieti cunoaste ca Achmad povesteam de Azufur, nu de cadina Sheherezad.
Achmad iubeam mult camila lui, plingeam ca cind facea dragoste trebuia sa intrerupeam si fugeam in fata daca Achmad vrea sarut.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult