Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şef serviciu la Operaţiuni Vamale Cluj, reţinut de DNA

Şef serviciu la Operaţiuni Vamale Cluj, reţinut de DNA

scris de M.A.
1 afisari

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj au dispus, joi, reţinerea lui Alain Florin Modrea, şef la Serviciul Inspecţie Fiscală şi Control Ulterior din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Cluj, după ce a fost prins în flagrant delict că lua mită.

DNA

foto: timnews.ro

Potrivit DNA, în acelaşi dosar a mai fost reţinut şi Mosche Zur, cetăţean israelian, administrator la SC Laura Model SRL, în sarcina căruia s-au reţinut infracţiunile de trafic de influenţă şi dare de mită. Cei doi inculpaţi urmează să fie prezentaţi în cursul zilei de joi Tribunalului Cluj cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Din Ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale întocmită de procurori a rezultat că în 16 martie inculpatul Mosche Zur a primit de la un denunţător, administrator al unei societăţi comerciale din Cluj, suma de 12.000 de euro pentru a o remite inculpatului Modrea, şef serviciu în cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DRAOV) Cluj, în scopul de a interveni pe lângă funcţionarii publici din subordine pentru întocmirea unui act de control favorabil.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult