Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şefi noi la Academia de Poliţie şi IPJ Alba

Şefi noi la Academia de Poliţie şi IPJ Alba

scris de M.A.B.
10 afisari

Comisarul şef de poliţie Ioan Liviu Tăut a fost împuternicit, prin ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, să îndeplinească, pe o perioadă de şase luni, atribuţiile funcţiei de rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”.

Ioan Liviu TAUT

Ioan Liviu TAUT (foto: glasul.ro)

De asemenea, chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea a fost numit în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba.

Noua conducere a Academiei de PoliţieAlexandru Ioan Cuza” a fost instalată joi, în prezenţa ministrului Constantin Traian Igaş, a şefilor de Arme şi a Secretarului General al M.A.I. „Aveţi misiunea de a reforma din temelie sistemul de învăţământ în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru a putea pregăti la standarde europene poliţişti, jandarmi şi pompieri. Vă cer să construiţi un sistem bazat pe performanţă, exigenţă şi disciplină, să eliminaţi din procesul de pregătire vechile obiceiuri care nu au dat rezultate”, a precizat ministrul.

Anterior, Ioan Liviu Tăut a îndeplinit funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş. De asemenea, comisarul şef de poliţie Ştefan Prună a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de şase luni, atribuţiile funcţiei de decan al Facultăţii de Poliţie din cadrul Academiei. La rândul său, comisarul şef de poliţie Emil Manta a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de şase luni, atribuţiile funcţiei de director general administrativ al Academiei de Poliţie. Anterior, acesta a îndeplinit funcţia de director adjunct la Şcoala de agenţi de poliţie „Vasile Lascăr” din Câmpina. Prin decret prezidenţial, publicat în Monitorul oficial nr. 200 din 22.03.2011, chestorului de poliţie Luca Iamandi, rector al Academiei de Poliţie, i-au încetat raporturile de serviciu cu M.A.I.

Ioan Nicolae CABULEA

Ioan Nicolae CABULEA (foto: MAI)

Tot joi, prin ordin al ministrului Administraţiei şi Internelor, chestorul principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea a fost numit în funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Alba. Anterior, Ioan Nicolae Căbulea a deţinut funcţia de adjunct al Şefului Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică din cadrul M.A.I.

2 comentarii

george 24-03-2011 - 15:39

ce sa comentam… ca pleaca Fatuloiu si vine Tomescu, finul lui Fatuloiu secretar de stat la interne? Manta la achizitii? suntem de rusinea lumii…. dl. Igas cred ca e dus din realitate cu asemenea numiri, l-am simpatizat dar am gresit…

mihaitoma 28-03-2011 - 12:26

mai bine pleca Tomescu de la scoala Campina ca de cand e el director a instituit teroarea in randul cadrelor scolii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult