Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şeful ANV, Radu Mărginean, a fost demis

Şeful ANV, Radu Mărginean, a fost demis

scris de B.C.R
2 afisari

Radu Mărginean, şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor, învinuit în cazul dosarului de la vama Halmeu, a fost demis din funcţie, a anunţat, miercuri seara, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean, informează Agerpres.

Radu MargineanRadu Mărginean, şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor (ANV) şi vicepreşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), a fost pus sub învinuire, miercuri, de procurorii DNA Oradea, pentru luare de mită în dosarul vama Halmeu.

Funcţia de şef al ANV va fi preluată, temporar, de Viorel Comăniţă, directorul Direcţiei de Supraveghere, Accize şi Acţiuni Vamale din cadrul ANAF, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Şeful Agenţiei Naţionale pentru Administrare Fiscală (ANAF), Sorin Blejnar, a fost convocat miercuri, la Guvern, de premierul Emil Boc pentru o evaluare asupra situaţiei din vămi în urma anchetelor DNA din ultimele zile. ANAF are în subordine Autoritatea Naţională a Vămilor.

Curtea de Apel Bucureşti a decis miercuri arestarea preventivă pentru 29 de zile a 15 poliţişti de frontieră şi vameşi de la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, la propunerea procurorilor DNA.

1 comentariu

Parpanghel : ....Banii-banii ,inapoi ... la STAT 10-02-2011 - 10:31

Si nu mizilicuri din astea dovedite de 430jde mii, ci miliardele aduse prejudiciu S T A T U L U I , R O M A N ,in decursul asa zisei democratii, de la toti profitorii si urmasii lor. Pina la ultimul …banut ,indiferent de consecinta!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult