Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şeful Inspectoratului de Poliţie Olt suspendat după scandalul de viol

Şeful Inspectoratului de Poliţie Olt suspendat după scandalul de viol

scris de Laurentiu Banches
4 afisari

Şeful Inspectoratului de Poliţie Olt, Ion Voicu, acuzat de poliţistă însărcinată Melania Renghea că a violat-o va fi suspendat din funcţie.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Olt suspendat după scandalul de viol (foto: newsromania.com)

Ion Voicu va fi audiat marţi la sediul Ministerului de Interne de către Consilul Superior de Disciplină din cadrul MAI. Ministrul Radu Stoe a anunţat pentru rtv.net că indiferent de rezultatul audierilor de marţi, Ion Voicu va fi suspendat din funcţie, urmând ca peste cel mult două săptămâni să fie organizat un concurs şi această funcţie să fie ocupată de către altă persoană.

Scandalul de viol a ieşit la iveală pe data de 26 decembrie, când la Spitalul de Urgenţă din Slatina au ajuns agenta de poliţie Melania Renghea şi comisarul şef Gheorghe Barbu. Fosta subaletrnă a lui Ion Voicu îl înjunghiase pe acesta după ce mersese la el acasă şi apoi avuseseră o discuţie în maşină. Agenta de poliţie Melania Renghea a spus după incident că timp de aproape un an Gheorghe Barbu, şef la Poliţia Bobiceşti a violat-o şi a obligat-o prin şantaj, cu bătăi şi ameninţări, să întreţină relaţii sexuale cu mulţi alţi oameni cu funcţii importante în judeţul Olt. Printre numele vehiculate se află cel al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, şeful Poliţiei Balş, dar şi persoane care lucrează în cadrul Parchetului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult