Acasa Actualitate-InternaInvestigatii UPDATE. Şeful poliţiei face anchetă la Deta

UPDATE. Şeful poliţiei face anchetă la Deta

scris de D.P.
4 afisari

UPDATE. 20,14. Fiul cel mic al primarului din Deta Călin Roman şi alţi trei tineri suspectaţi de implicare în conflictul de la o terasă din oraş, în urma căruia trei persoane au fost înjunghiate, au fost arestaţi preventiv, luni, de Judecătoria Deta, pentru 29 de zile, fiul cel mare fiind arestat în lipsă.

——————-

UPDATE. 20,00. Ioan Goloşie, şeful Poliţiei din Deta, şi-a dat demisia. Informaţia a fost confirmată de Liviu Popa, şeful IGPR.

Ioan Goloşie, şeful Poliţiei din Deta, susţine că el şi oamenii din subordinea sa nu i-au putut urmări pe agresorii din scandalul cu săbii din localitate, pentru că nu aveau suficientă benzină în maşinile de serviciu.

„Noi avem raţie de benzină de 2-3 litri pe om. Cu doi litri de benzină, nu poţi urmări un grup de bandiţi cu săbii”, a declarat Ioan Goloşie pentru RTV.

——————–

Ministrul de Interne, Traian Igaş, a anunţat luni că a dispus o anchetă la Deta, unde se află şi Liviu Popa, şeful Poliţiei Române, fiind vizată cauza în care fiii primarului din localitate şi alţi trei bărbaţi sunt cercetaţi în urma scandalului în care trei persoane au fost tăiate cu o sabie.

Traian-Igas

Traian Igas

Întrebat dacă a dispus o anchetă în cazul scandalului de la Deta, Igaş a precizat: „Da, în momentul de faţă domnul Popa Liviu e la faţa locului şi desfăşoară ancheta”.

Igaş a mai spus că va comunica informaţiile în legătură cu acest caz în momentul în care se va finaliza această anchetă administrativă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul localităţii Deta a izbucnit un conflict între mai multe persoane, în urma căruia trei tineri au fost înjunghiaţi.

Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman (PDL). Potrivit poliţiştilor, şi fratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta.

Cei trei tineri înjunghiaţi, cu vârste cuprinse între 22 şi 31 de ani, au fost transportaţi la spital. Doi dintre răniţi au ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara, starea lor fiind stabilă, iar al treilea la spitalul din Deta, el fiind externat.

2 comentarii

Bula-ngiu 25-07-2011 - 12:21

Am mai vazut noi de-astea cu anchete facute de seful Politiei…ca sa stie cum ingroapa probele si sa ii scoata basma curata…
Acum vreo cinshpe ani, unui cunoscut evazionist de casa al PSD i s-a furat casa de bani, care era zidita in propria casa. Curtea era pazita si de doi dulai pestriti la matze, un dog australian si un lup, care nu lasau pe nimeni sa intre decat insotiti de membrii familiei. Iar in casa de bani se aflau – ce sa vezi! – toate documentele contabile ale firmei, care nu au fost niciodata recuperate. Ancheta a fost facuta de seful Politiei Judetene…

Ciu Huhu 25-07-2011 - 16:42

Tare ma tem ca ancheta lui e PRAF ARUNCAT IN OCHII POPORULUI ROMAN!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult