Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Seif furat din sediul unei case de pariuri

Seif furat din sediul unei case de pariuri

scris de S. P.
191 Afisari

Un seif în care se aflau aproximativ 16.300 de lei a fost furat din sediul unei case de pariuri din oraşul prahovean Slănic, surse judiciare precizând marţi, pentru AGERPRES, că unul dintre cei bănuiţi în cauză ar fi angajat al firmei.

„În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Slănic au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în comuna Dumbrăveşti, la domiciliile a două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. În fapt, bănuiţii, la data de 8 ianuarie, ar fi sustras din incinta unei societăţi comerciale din oraşul Slănic un seif în care se aflau aproximativ 16.300 de lei”, se arată într-un comunicat transmis de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Unul dintre cei bănuiţi ar fi angajat al respectivei case de pariuri.

La sediul unităţii de poliţie au fost conduse două persoane, în vederea audierii.

Activitatea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi al celor din cadrul Poliţiei oraşului Plopeni, dar şi de cel al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Matei Basarab” Ploieşti. 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult