Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Semnalmentele deţinutului evadat de la Penitenciarul Jilava

Semnalmentele deţinutului evadat de la Penitenciarul Jilava

scris de A.B.
8 afisari

Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Jilava. Vezi semnalmentele bărbatului! Administraţia Naţională a Penitenciarelor a precizat, într-un comunicat de presă, că persoanele care au informaţii ce ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului evadat de la Jilava sunt rugate să sune la 112 sau la penitenciar.

„În cazul în care deţineţi informaţii care ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului, vă rugăm să contactaţi cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sunaţi la numărul de telefon 112. De asemenea puteţi contacta Penitenciarul Bucureşti Jilava la tel. 021/4570182; fax. 021/4570164 sau purtătorul de cuvânt al penitenciarului – comisar de penitenciare Cristi Micu, la telefon mobil 0757.087.957 şi e-mail: cristi.micu@anp.gov.ro”, a precizat ANP, într-un comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, evadatul se numeşte Constantin Ionita, are 39 de ani şi executa, în regim semideschis, o pedeapsă de cinci ani de închisoare, pentru furt. Semnalmentele lui sunt: înălţime – 1,87, constituţie – atletică, ochi – căprui, culoarea părului – şaten închis, tuns scurt.

Bărbatul purta la momentul evadării un tricou crem, pantaloni gri, pantofi sport albi cu negru şi şapcă galbenă. Deţinutul a evadat luni după-amiază, în jurul orei 17.30, de la un punct de lucru al penitenciarului (Post Trafo), unde muncea sub pază.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult