Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Senatorul Mazare a precizat ca unele dintre convorbirile cu Voicu sunt reale

Senatorul Mazare a precizat ca unele dintre convorbirile cu Voicu sunt reale

scris de Ziua Veche
0 afisari

“Am avut multe discutii. Am vazut o parte din ceea ce s-a prezentat in presa. O parte dintre discutii sunt reale, o parte nu, in sensul ca sunt lucruri de care nu-mi amintesc sa le fi discutat.


Cred ca sunt facute adaugiri”, a declarat, pentru Agerpres, Alexandru Mazare. Senatorul PSD a precizat ca discutiile au fost purtate in toamna anului trecut si a mentionat ca procurorii DNA nu i-au prezentat niciun material care sa contina astfel de acuzatii. Totodata, Alexandru Mazare a afirmat ca discutiile purtate cu senatorul Catalin Voicu nu au fost telefonice, ci au avut loc intr-un cadru privat, la o intalnire fata in fata. “Este o actiune specifica statului politienesc pe care l-a facut Traian Basescu. Am ajuns in momentul de fata sa ne fie frica si cand mergem la closet, ca ne inregistreaza. O sa vorbesc cu avocatii si vom face toate masurile legale, cele care ne permite legea in momentul de fata. Dar este limpede ca e o practica securista, care, cred eu, se va generaliza la nivelul intregii tari. Deja incep sa ma simt ca pe vremea lui Ceausescu – aceeasi frica si aceeasi teama ca suntem inregistrati, monitorizati si urmariti”, a spus senatorul PSD. Presa centrala a publicat vineri o serie se stenograme cuprinse in referatul DNA, care insoteste cererea de arestare a senatorului social-democrat Catalin Voicu, in care acesta ar fi avut o serie de dialoguri cu oameni politici privitoare la “cum se fac si se desfac dosarele penale in Romania”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS