Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Senatorul Mihai Goțiu a depus plângere la Secția 1 Poliție împotriva lui Mirel Palada

Senatorul Mihai Goțiu a depus plângere la Secția 1 Poliție împotriva lui Mirel Palada

scris de C.P.
13 afisari

Senatorul USR Mihai Goțiu a depus joi la Secția 1 de Poliție plângerea penală împotriva lui Mirel Palada, cel care l-ar fi agresat fizic miercuri seară în studioul unui post de televiziune, fișele de la IML și Spitalul de Urgență.

„Am depus plângerea penală. Fiind vorba despre ultraj, au informat Parchetul, iar Parchetul va prelua dosarul și va decide dacă va da curs acestei plângeri și va începe cercetările pe ultraj. Probabil voi fi contactat în funcție de decizia Parchetului sau de cei de la Procuratură sau cei de la Poliție. Deocamdată eu am depus doar plângerea și dovezile de la IML și cele de la Spitalul de Urgență. Mai departe, cercetările le vor face cei de la Poliție sau Parchet în funcție de decizia pe care o vor lua”, a spus Goțiu.

Întrebat dacă apare pe vreo filmare momentul în care a fost lovit, Goțiu a răspuns: „Din ce mi-au spus cei de la B1 TV ar trebui să fie filmările făcute cu camerele de supraveghere”.

M-a lovit în pauza unei emisiuni de la B1. În prima parte a emisiuni, domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine și i-am spus că este un comportament nesimțit care m-a făcut să intru în politică. Moderatoarea mi-a atras atenția la limbaj, am spus că îmi susțin afirmația, pentru că asta e definiția de dicționar a unui om lipsit de bun simț când nu te lasă să spui ce ai de spus. Apoi, în pauză, m-a amenințat să nu mai spun că e nesimțit, că îmi arată el după emisiune. Și am spus că dacă va continua să mă întreruptă, să nu mă lase să vorbesc, am zis: da, ăsta e comportament nesimțit. A venit pauza (…) și a venit și pumnul în gură. În acel moment au intervenit cei care erau în platou la B1 și l-au oprit„, a declarat Goțiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult