Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Senatorul UDMR Attila Verestoy şi-a rupt oasele în urma unui accident rutier

Senatorul UDMR Attila Verestoy şi-a rupt oasele în urma unui accident rutier

scris de D.S.S.
536 Afisari

Senatorul UDMR Attila Verestoy a fost rănit, joi seară, după ce a fost implicat într-un accident rutier produs în localitatea clujeană Izvorul Crişului. Din primele informaţii de la faţa locului, se pare că senatorul se angajase într-o depăşire cu maşina pe care o conducea, fiind lovit de un TIR care circula pe sensul opus.

Attila Verestoy

Attila a fost internat iniţial la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Cluj-Napoca, medicii afirmând că parlamentarul este în afara pericolului. Directorul Spitalului Clinic Judeţean Cluj, Cristiana Ciortea, a declarat că senatorul este în afara oricărui pericol şi că nu a suferit răni grave în urma accidentului produs la Izvoru Crişului.

Domnul senator este la UPU, internat în urma accidentului rutier. Am vorbit cu el şi se simte bine, este în afara oricărui pericol şi nu a suferit răni grave„, a spus Ciortea. Ea a precizat că senatorul UDMR va fi supus unor radiografii şi analize suplimentare pentru evaluarea completă a stării sale de sănătate, urmând ca în funcţie de rezultate să se decidă asupra internării sale.

Cu toate acestea , în cursul nopţii de joi spre vineri, senatorul UDMR a fost transportat la Bucureşti şi internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca. Conform surselor medicale, citate de Mediafax, acesta a suferit mai multe fracturi. Parlamentarul are o fractură la gambă, o fractură la o mână şi o fractură de claviculă.

8 comentarii

lucian 18-11-2011 - 15:22

Si-a rupt oasele, nu gitul.
Daca a supravietuit nu inteleg de ce mai faceti vilva.
Daca crapa, da.

TOM Cc 18-11-2011 - 18:46

Spiritul padurilor se razbuna !!!!!

urbos 18-11-2011 - 18:53

Cam firav.

un roman verde 18-11-2011 - 20:31

La „greutatea” lui, numai cateva oase? E de-a dreptul insultator.

Pribeagul 18-11-2011 - 22:42

„şi-a rupt oasele…”

Ce omeneste-l tratati! 🙂

Arhimede 19-11-2011 - 09:09

Dupa cum merita…

funar 19-11-2011 - 18:58

Ce chestie.A supravietuit, dar nu a fost un atentat.Interesant, si Tokes a fost lovit de o masina si a supravituit.Daca ar fi fost un caine, precis murea.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult