Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Senzaţional. Trei ani de închisoare pentru Dan Diaconescu (UPDATE)

Senzaţional. Trei ani de închisoare pentru Dan Diaconescu (UPDATE)

scris de P.C.R.
9 afisari

Fondatorul PP-DD, Dan Diaconescu, a fost condamnat, miercuri, de Judecătoria Sectorului 1, la trei ani de închisoare cu executare, pentru şantajarea fostului primar al comunei arădene Zărand şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Dan Diaconescu

Instanţa l-a condamnat pe Dan Diaconescu la câte trei ani de închisoare pentru cele două fapte de şantaj. Pedepsele au fost contopite, Dan Diaconescu urmând să execute trei ani de închisoare, dacă sentinţa rămâne definitivă. Din pedeapsa primită de Dan Diaconescu va fi scăzută perioada în care a fost reţinut şi arestat, respectiv din 22 până în 25 iunie 2010.

Totodată, instanţa i-a interzis mai multe drepturi, pe o durată de trei ani după executarea pedepsei principale.

Dorel Petru Pârv a fost condamnat tot la trei ani de închisoare pentru şantaj în stare de recidivă postexecutorie. Din pedeapsa acestuia va fi scăzută perioada în care a fost reţinut şi arestat, respectiv din 22 iunie până în 4 august 2010.

Mitruş Ghezea a primit o pedeapsă de doi ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantaj.

Instanţa a mai dispus ca Dan Diaconescu şi Doru Pârv să îi plătească fostului primar din Zărand Ion Moţ daune materiale în valoare de 30.000 de euro şi 42.000 de lei, la care se adaugă dobânda calculată de la data de 1 iulie 2009 până la data plăţii, precum şi 10.000 de euro daune morale.

Totodată, prin decizia instanţei a fost instituit sechestru asigurător asupra unor bunuri mobile şi imobile ale lui Dan Diaconescu, până la concurenţa sumelor de 44.500 de euro şi 42.000 de lei, şi a fost menţinut sechestrul asigurător instituit de procurorii DNA în aprilie 2010, în cazul bunurilor imobile ale lui Doru Pârv.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

143 comentarii

urbos 18-12-2013 - 15:41

Cuneiformule, ce faci ba? Laba?

pathfinder 18-12-2013 - 15:44

Aaaaa …. vrei companie…..

ValVerde 18-12-2013 - 15:43

Cum s-a terminat privatizarea Oltchim-ului ?
Pentru aia nu are dosar penal ?

salut 18-12-2013 - 16:28

Suna ca o simfonie ! Imi incanta inima. Basescu l-a bagat la puscarie pe unul dintre pupincuristii lui !
Cand urmeaza Nulul? Rujatul?

ValVerde 18-12-2013 - 16:58

Deci Basescu e principial ?

salut 18-12-2013 - 17:37

Nu, bineinteles. Dar prostul ala de DD e din liga de juniori pupincuristi, deci „expendable”. Doar asa, cu exemple d’astea, dealtfel bine alese, se tine multimea de redusi mintali care urla „Asa Base, la oase !”.

Diaconescu era o victima aproape sigura:
-fara televiziunea aia e nimic (a fost nimic si va fi nimic), deci nu-l poate ameninta ulterior pe Basescu;
-era foarte vizibil, deci numai bun pentru prostimea descrisa anterior,
– e si el o jigodie (infinit mai mica decat Jigodia Nationala, dar si-a dat masura in fata pop-ulatiei), deci numai bun de a fi infierat si de dat exemplu de „impartialitate”
– In plus, a avut si vreo doua pusee de independenta, ceea ce Basescu nu iarta.

Mai sunt vreo cativa in postura asta. Nu m-ar mira ca Rujatul sa dispara dintr-o data … ca despre asta nu mai scrie nici dreaq ca l-a luat procuratura.

ValVerde 18-12-2013 - 17:46

Primele trei puncte sunt inutile. Sunt pe linga subiect.
Nu argumenteaza ca Basescu ar fi neprincipial.

Nici macar punctul patru nu aduce dovezi ca Basescu e asa decit daca DD ar fi nevinovat de acuzatiile aduse.

salut 18-12-2013 - 17:59

Uite care-i treaba:

Despre „principialitatea” lui Basescu merita sa vorbim cand unul dintre astia: Berceanu, Blaga, Udrea, Videanu, Boagiu, Falca ajunge sa fie anchetat si condamnat. (lista e ceva mai lunga, dar nu cred ca depaseste 30 de persoane). Toti astia stiu sau au facut ceva care duce la caderea lui Basescu, deci au imunitate garantata.

Ceilalti sunt „expendabili” in functie de interesele lui Basescu. Bineinteles ca fiecare „lovitura” e aleasa cu dibacie, altfel ar produce panica printre fel de fel de rujati, Nuli si alti idioti utili.

Proportia, masura chiar conteaza!

urbos 18-12-2013 - 18:12

Lindic e bolnav psihic, la fel ca orice basist.
Nu exista puncte de comunicare cu atfel de indivizi. Apoi si prost, incult si lepra.
Orice argument e inutil, tocmai pentru ca in atatia ani, TOATE DOVEZILE ca Basescu si regimul lui sint ceea ce sint, au fost LA VEDERE. Cine nu le-a vazut pana acum(de fapt pana cu multi ani in urma) sau s-a facut ca nu le vede, NU mai poate reveni la normalitate.Astia sint aia care nu vedeau cum da ala in copil.
Nu mai incerca sa explici acestui imbecil. In plus, in stil caracteristic o sa continue cu cretinismele, intrebarile tampe etc, chiar si in fata evidentei. Nu e prima data. Asta e lindic…

salut 18-12-2013 - 18:42

Nu lui lindic ii explic.
Dar s-a bagat in discutie cu intrebari de smart-ass, chipurile incuietoare.

Exista una sau mai multe categorii de romani care – fara a fi de rea credinta – sunt neinformati. Fie sunt prea tineri, fie isi iau sursele de informare via nu stiu care reprezentant al nu stiu carui licurici.

Dar in special pentru cei tineri, pentru ei vorbesc. Nu au cum sa inteleaga ca regimul Basescu a deturnat Romania de la o evolutie ce se contura pe fagasul normal, cel bun. Atunci, probabil aveau 10-11 ani, altele erau preocuparile lor.

Daca l-as injura pe lindic, care – desi stie sau ar trebui sa stie toate explicatiile de mai sus – e de rea credinta , as face un serviciu regimului Basescu. As alimenta acuzatiile (nefondate, aiurea in tramvai, tipic basiste) ca singurul argument al oamenilor normali (non-basisti) e injuratura. Adica, as face exact ceea ce ei vor sa faca: sa intoarca normalitatea cu curul in sus, ca sa para si ei normali.

Asa ca, de foarte multe ori, chiar daca ei, basistii, ma injura ca la usa cortului prefer sa dau explicatii asupra pozitiei pe care o am cu referire la un subiect sau altul.
Daca e gresita, daca e discutabila, nu am indoieli ca oamenii normali ma vor corecta. Am aratat deja ca nu mi-e rusine sa recunosc ca am gresit, atunci cand a fost cazul.

In ceea ce-i priveste pe basisti, injuratura lor e reactia normala la postarile mele. Daca ar face altfel, m-as indoi, as cerceta cu atentie ca poate ceva e gresit in ceea ce am scris…sau, mai spectaculos, unii dintre ei ar incepe sa gandeasca.

ValVerde 18-12-2013 - 18:50

Stan si Bran analisti politici…

urbos 18-12-2013 - 18:56

In Romania lucrurile sint clare, nu mai are nimeni nevoie de explicatii, nici macar cei tineri. Basistii, cati au ramas, raman basisti, bolnavi psihic, ceilalti, indiferent de orientarea politica mai mult sau mai putin definita, stiu ce hram poarta Basescu si-l vor MORT(nu e nici o exagerare). Asa ca tinerii aia pot afla de la parinti si de la cei din jur care-i treaba, or, daca vor sa fie „cool” cu Kioru pe piept la manele, nici dracu nu-i poate convinge de ceva.
Singurii care ar mai putea exista neinformati, ar fi poate unii plecati p-afara. Dar daca pana acum nu s-au interesat de ce-i in RO sau au plecat urechea la cretinisme, inseamna ca sint cam in aceeasi oala cu basistii. In plus, trebuie sa fie extrem de putini aia ramasi neinformati si de buna credinta.

Ad 18-12-2013 - 19:41

Si in locul lui Base cine vine? Aia care se faceau ca-l dau jos si dupa aia boicotau ,, comisiunile” in problema mosiilor? Daca acum sunt asa dar dupa alegeri cum or sa fie?

urbos 18-12-2013 - 19:45

Deci sa moara Kioru sau sa nu moara, ca nu se intelege din ce zici.

ancuta 18-12-2013 - 20:02

urbos-Scarna, digital-copiatorul scarnei (sugaciul scarnei) si salut-scarna zglobie, cele trei cadre-scarna, care n-au facut cinste armatei, se pupa-n cur pe acest forum cu stropi: debilitatea jegului.
Borhataiele, pline altadata de friptanele si tuica de la GAZ si de la “drepturile” primite in schimbul permisiilor sau invoirilor cu parasire de garnizoana, sunt din ce in ce mai seci: puroiul gras hemoroiDAN este mai subtiat si mai plin de sange!
Hrana fizica si mental-sufleteasca a inceput sa se imputineze si apar ratiile si cupoanele. Toti asteapta un reviriment al voiculescului sau aparitia unui nou tip de hemoroizi purulenti, tip hemoroGADEA.
HemoroGADEA este hemoroidul inca nepurulen, dar cu mari sanse de devenire in conditiile date.
POFTA BUNA!
Nu va impingeti! Se vor face liste si daca va fi nevoie se vor da repartitii de la centru!

ancuta 18-12-2013 - 20:04

„Deci sa moara Kioru sau sa nu moara, ca nu se intelege din ce zici.”
E FOARTE CLAR SI SIGUR: sa-i beliti poola. Toate scarnele!

Antibasistul 18-12-2013 - 20:39

Porcule securist basist Ancuța-DXN, sa mori tu cu toți basistii, in frunte cu Basescu!

UnUL 18-12-2013 - 19:49

Cretinii nu vor înțelege niciodată că Băsescu nu bagă pe nimeni la pușcărie, că nu poate să o facă și chiar dacă prin absurd ar putea, el – care s-a luptat din răsputeri pentru independența justiției căreia PeSedeii i-au pus botniță (și acum USL-inpșii se străduie să facă același lucru!) NU AR FACE-O NICIODATĂ.
P.S. Aștept înjurăturile de mahala ale talibanilor USL-ași bătuți în cap cu maiul.

urbos 18-12-2013 - 19:56

Hahahahahahahahahaaha!
Spanzura-te ma bosorog blestemat.

UnUL 18-12-2013 - 20:01

Ce spunem? A ieșit primul b o u pe forum la păscut; urmează restul cirezii.

salut 18-12-2013 - 20:16

Mai Nulule, daca ti-e dor de mahalaua in care te-ai nascut, nu ezita: citeste-i postarile lui ancuta (fost dxn, fost…, fost…, ca orice schizofrenic care se respecta).

Zau asa, gasesti de toate acolo, si rahatul in care te-ai nascut, si noroiul pe care il ai inca intre degete, si referiri la rudele tale (hemoroizi), si puroi, etc.

Nu te chinui cu postarile noastre, s-ar putea, Doamne fereste, sa inveti ceva nou si iti fracturezi neuronasul.

Uite, ca sa nu te chinui cu cautarea, citeste asta. sa-ti bucuri sufletelul chinuit:

„ancuta
18-12-2013 at 20:02
urbos-Scarna, digital-copiatorul scarne….”

UnUL 18-12-2013 - 20:34

Puișor, îmi pare rău să te contrazic . nu m-am născut și nu am avut niciun fel de tangență cu mahalalele (de fapt la Cluj nici nu prea avem așa ceva!)
în ceea ce privește hemoroizii și puroiul, se vede că sunt noțiuni care îți sunt familiare – ca și scârna în care te bălăcești non-stop. (Și nu văd de ce o amesteci aici pe „Ancuța”!)

digital 18-12-2013 - 20:21

așa e mă, cel mai tare s-a luptat cu mătta!
avea săraca botniță și kioru să i-o scoată de pe bot că se sufoca izmenita!

tomi 18-12-2013 - 20:47

sa moara mortu digital, zau ca-i asa cum zici s-a luptat cuurva de mata cind o phuteau aia zece la garnizoana lu tata-to, se lupta amarita ca frasu si urla din rasputeri, NU MA NU VA OPRITI TU’VA CR….. MA… AVOA… A, AJUTOR, SA MAI VINA ALTII CA IACA INCEPUI SA DAU IN ORGASM SI ASTIA-S EPUIZATI.

digital 18-12-2013 - 22:22

să moară mătta, prostule!

UnUL 18-12-2013 - 23:28

Ce părere aveți de gunoiul asta de Degețel, domnule Tomi? Înjurături, blesteme de mamă, tot ce poate fi mai scârbos și mai ticălos.

tomi 19-12-2013 - 01:04

Domule UnUL, EU INCERC SA-I REPLIC PE LIMBAJUL LUI DAR NU REUSESC NICI PE DEPARTE SA MA APROPIU DE NIVELUL LUI.
Au imbecilii astia doi, urbos si digital, sau acelasi ca nu faci deosebire un impertiment de zile mari. Cind le replic modest, un pic furat din „perlele” limbajului lor de mahalagii, sar dom’le ca arsii si culmea impertinentei ma iau ei la trei parale ca ce fel de limbaj folosesc, pai ce, un procent minimal din vocabularul lor. Printre alte faze ce le stiu despre imbecili este ca intr-adevar sint creaturi ale orfelinatelor si ale scolilor de corectie foste celebre puielnite de viitori criminali ai fostului regim comunist. Nu ma mir de felul lor de comportament, de ura acerba contra evreilor si de vocabularul bestial ce-l utilizeaza. Aceste creaturi defecte genetic, vor continua sa primeasca tratamentul verbal pe care nu pot sa-l inghita cind vine din partea altcuiva, cum poate cineva sa-i umileasca. Alta urmare a regimului macabru dobindit in scoala de corectie si orfelinat locul lor de bastina.

jan dinu 18-12-2013 - 17:54

— MAMALIGARISMUL NATZIONAL RUMAN —

Aproape totzi sunteti un trib de infractori … credincioshi ortodocshi !!
JD-USA

salut 18-12-2013 - 18:03

Tigane, ti-a scos basescu subventia, nu-i asa? Retour la punctul zero, tigane? Iar te duci la gura metroului din Portland, tigane? Nasol Craciun ti-a pregatit Basescu. Ca si tiganului celalalt, DD (DomDanu, pentru Camelia si cuneiformu’ , momentan disparuti amandoi! Jelesc !) .

digital 18-12-2013 - 19:28

de ștoarfa de cameluța chiar mi-e dor!
sug bine centuristele astea iar cami era în top!

ValVerde 18-12-2013 - 20:01

Le sugi bine ?

digital 18-12-2013 - 20:07

tu sugi lindicul?!
citește mă, gunoiule, citește românește, că o să mori mai prost decât ai ajuns când te-ai târât pe malul de est al Americii!
suferi de singurătate dar ai să mori chiar de ceea ce suferi vitălăule!

ValVerde 18-12-2013 - 20:10

Invata sa scrii mai timpitzel ca sa nu lasi loc de interpretari.

Ceea ce ai scris tu spune ca ti-e dor de cameluta, pentru ca tu sugi bine centuristele si ea era una dintre cele mai gustoase.

Contrazice-ma secatura !

digital 18-12-2013 - 20:17

băi phoolă ce am scris eu este o frază, iar fraza are mai multe propoziții!propozițiile în frază sunt delimitate de semne de punctuație, iar propoziția la care faci referire în sensul dat de tine, e doar în mintea ta de transpirat-frustrat!
mai sapă în mătta, poate afli sensul adevărat!

ValVerde 18-12-2013 - 20:23

🙂
Iar ai dat cu mucii-n fasole si pretinzi ca sunt in batista !

UnUL 18-12-2013 - 20:25

ValVerde, de unde să știe el ce e aceea o batistă? În mahalaua în care a crescut nu se folosea așa ceva.

digital 18-12-2013 - 20:26

atunci ……,
sugy ..lla vitălăule cu încercarea ta de kkt!

UnUL 18-12-2013 - 20:29

Domnule ValVerde, trebuie să recunoști că Degețel are niște argumente … de șatră.

ValVerde 18-12-2013 - 20:37

Degetelu’ e un specimen vechi al faunei forumiste.
Nu-i baiat rau, dar asta e tot ce poate.

🙂

jan dinu 18-12-2013 - 18:40

— ESENTZA RUMANILOR – TZIGANIREA PERMANENTA — !!

JD-USA

salut 18-12-2013 - 19:16

Ai vrea tu tigane, da’ tot minoritar ramai. Asta e, romanii majoritari, tiganii minoritari.

UnUL 18-12-2013 - 19:53

S-o crezi tu, Salaud, peste 20 de ani vom fi minoritari. Vorba bancului:
Un ungur discută cu un țigan. Țiganul îl întreabă pe ungur:
– Voi ce sunteți, mă?
– Noi suntem naționalitate conlocuitoare?
– Ei vezi? răspunde țiganul. Noi suntem naționalitate ÎNLOCUITOARE.

digital 18-12-2013 - 20:01

tu ești minoritar de când ai fost fătat, așa că no problem!

UnUL 18-12-2013 - 20:03

Evident că sunt minoritar: cam cât la sută din familiile din România au blazon? O infimă MINORITATE.

salut 18-12-2013 - 20:07

Hahahahahahaha….blazon !
Dumnezeule mare !

digital 18-12-2013 - 20:08

prin urmare, blazonul tău e insigna de utecist!
tu și mru!

UnUL 18-12-2013 - 20:27

Uteciști au fost cei mai buni elevi și studenți, dar „blazonul meu nu are nicio legătură cu asta; nu l-am câștigat eu, l-am moștenit de generații. Dar scuză-mă că-ți explic așa ceva : de unde să știi tu, săracul e tine, ce e acela un blazon și la ce servește?

Antibasistul 19-12-2013 - 00:03

Pe blazonul mincinosului basist retardat un NUL, E DESENAT UN CACAT!

UnUL 19-12-2013 - 00:14

Nici gând; dar ideea e interesantă și de reținut pentru situația extrem de puțin probabilă în care vei fi promovat în rândul nobilimii.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 00:41

De la Institul de heraldica am obtzinut blazonul , nobilului UnUL ;

http://baselandia.files.wordpress.com/2011/12/shit.jpg?w=645&h=614

UnUL 19-12-2013 - 00:45

!!??

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 00:55
- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 01:01

Mincinosul mincinosilor (varianta romaneasca a filmului Liar, liar )

http://baselandia.files.wordpress.com/2011/12/baronul-munchausen.jpg?w=645&h=435

salut 18-12-2013 - 20:06

@ Ad

RE: „Ad
18-12-2013 at 19:41
Si in locul lui Base cine vine?”
=============================

Mon ami, dictatura genereaza dictatura. Am explicat deunazi ca unul dintre principalii responsabili pentru aducerea comunismului in Romania este Carol al II-lea, care – cica – a luptat impotriva comunismului. Nu atat ca a initia prima din seria de peste 50 de ani de dictaturi ci, mai ales prin pervertirea societatii si valorilor. Astfel, regisorul, prin ridicarea clasei interbelice de secaturi (existenta in orice societate, dar marginalizata) la rangul de „elite”, (ca si acum), a creat premizele pentru tot ce s-a intamplat ulterior.
Romania actuala e in aceiasi situatie, d’aia intrebarea ta are o oarecare pertinenta.
Dar e evident ca fara decuplarea lui Basescu de la butoane, nici un fel de schimbare, de redresare nu e posibila.
Deci intrebarea ta ramane fara obiect, sau mai rau decat atat, o scuza pentru secaturile actuale sa mentina in functie Nebunul National si camarila sa. Sa-si pastreze privilegiile, pana la urma urmei,, despre asta vorbim.

Fiecare dintre ideile de mai sus ar merita deschis un fir de discutii separat, dar am incercat sa fiu succint.

In cateva cuvinte:
Daca Basescu nu pleaca, Romania e sigur condamnata. Daca pleaca, exista o sansa de revenire (din ce in ce mai mica; vezi argumentele de mai sus).

UnUL 18-12-2013 - 20:36

Salaud, nu cred că ai vreun „ami” – nici pe acest forum, nici în altă parte – cu felul tău infect de a fi.

salut 18-12-2013 - 21:04

Credinta-i libera, mai Nulule. Nu ai aflat?

UnUL 18-12-2013 - 21:26

Păi tocmai astea spuneam și eu. cred – și e dreptul meu; dar aproape sigur nu mă înșel.

UnUL 18-12-2013 - 21:32

Păi asta spuneam și eu : e dreptul meu să cred lucrul ăsta – bazat pe argumente – și aproape sigur nu greșesc.

Antibasistul 19-12-2013 - 06:27

un NUL, cine te-a invațat ma, unde ai invațat sa fi asa mare prost?!!

UnUL 18-12-2013 - 20:23

Salaud, se vede că nu ai trăit sub comunism și habar n-ai ce e aceea o dictatură. Îți furnizez în acest sens un articol ceva mai vechi, dar perfect actual și de bun simț – pe al cărui autor îl vei înjura, evident, ca la ușa cortului, căci este o boală românească ca toți nerozii și semidocții să-i denigreze și împroaște cu lături pe puținii intelectuali de talie europeană pe care îi avem:

*
Proprietatea termenilor
De Andrei Plesu
in Dilema veche, 3-9 martie 2011

Dacă e să luăm în serios vorbele mai multor politicieni şi jurnalişti, s-ar zice că, după căderea comunismului, o nouă stafie bîntuie lumea românească: dictatura lui Traian Băsescu. Simt nevoia să reacţionez nu din amor pentru Cotroceni şi nu pentru a analiza, argumentat, această ipoteză. Cînd ai de-a face cu o prostie, e ridicol să mobilizezi muniţie de război. Ceea ce mă preocupă – ca să nu zic că mă deprimă – este iresponsabila manevrare a cuvintelor, delirul semantic şi istoric, lipsa de respect pentru proprietatea termenilor.
Cînd poţi să spui orice, de-a valma, fără altă acoperire în afara umorilor proprii, ajungi în situaţia să nu mai poţi spune nimic. Nimic care să poată fi luat în serios. Ca în snoava despre ţăranul care alarmează lumea strigînd, în glumă, că vine lupul, iar cînd vine de-adevăratelea, nu-l mai crede nimeni. Poţi avea o sumedenie de motivaţii, obiective sau subiective, pentru a intra în conflict p o l i tic, ideologic, economic sau psihologic cu Traian Băsescu. Realitatea oferă, ca să zicem aşa, material suficient pentru orice atac. Aşa stînd lucrurile, e de neînţeles de ce trebuie să faci recurs la o irealitate. Rezultatele vor fi, inevitabil, dezastruoase. Îmi pot imagina, rapid, patru asemenea rezultate:
1) Te faci vinovat de abuz lingvistic. A numi „dictatură“ situaţia din România de azi e a ignora sensul propriu al cuvîntului „dictatură“, sau a adăuga „democraţiei originale“ trufandaua unei „dictaturi originale“. O dictatură în care „dictatorul“ nu dispune de unanimitate nici în propriul partid, în care şi el, şi cei din jurul lui sînt înjuraţi public, seară de seară, în lungi emisiuni de televiziune şi în ample articole de ziar, în care p o l i ţia naţională îi strigă, romantic, sub balcon „javră ordinară“, în care p o p u l a ţ i a îl huiduie, de Ziua Naţională, pe acordurile imnului de stat, o asemenea „dictatură“ e, categoric, unică în lume. Dacă ce trăim azi, în ţară, se poate numi dictatură, atunci a face cu ochiul unei domnişoare se numeşte viol, a călca un pieton pe bombeu se numeşte crimă, iar a evacua de pe forum-ul unei gazete obscenităţile şi agramatismele se numeşte cenzură. Mi-e greu să-mi închipui o dictatură în care sindicaliştii, după ce înjură, în mitinguri vînjoase, Guvernul şi Preşedinţia, se duc frumuşel acasă şi dorm liniştiţi.
2) Te faci vinovat de o grosolană rea-credinţă. Trebuie să fii ori otrăvit de furie, ori insuficient intelectualmente, ca să faci analogii de tipul Băsescu-Mubarak, Băsescu-Lukaşenko, Băsescu-Ceauşescu (cu specificarea că Ceauşescu era mai bun…), sau, delir suprem – la limita kitsch-ului – Băsescu-Hitler. Cînd asemenea comparaţii ies din gura cîte unui puber întîrziat, ajuns, prin accident, în avanscena politică, înţeleg. E o probă de ignoranţă cu privire la Mubarak, Lukaşenko şi Hitler, de inexperienţă cu privire la Ceauşescu şi de obrăznicie juvenilă. Dar cînd asociaţii de acest gen vin de la oameni în toată firea, te cruceşti. Te întrebi, inevitabil, dacă sînt simple forme de prostie, sau îndîrjiri paranoice, salturi sinucigaşe în afara realităţii.
3) Te comporţi jignitor faţă de victimele adevăratelor dictaturi. A folosi cuvîntul „dictatură“ cu o iresponsabilă nonşalanţă, a-l manevra electoral, a-l avea oricînd la îndemînă pentru orice înfruntare p o l i tică înseamnă a bagateliza un concept care, în alte ţări (Cuba, Coreea de Nord, Iran, Belarus etc.), are o consistenţă dramatică, cu efecte criminale. E degradant şi periculos să te joci cu astfel de cuvinte. E dezgustător să faci din conotaţiile sumbre ale dictaturii o „metaforă“, o flaşnetă de partid, o sperietoare pentru gloată.
4) Obţii, politic vorbind, efectul invers decît cel scontat. Din două, una: ori e adevărat ce spui („e dictatură!“), dar atunci e curios că, spunînd-o, nu eşti deja la puşcărie, ori nu e adevărat, şi atunci te califici ca mincinos şi demagog şi sfîrşeşti prin a-l victimiza pe presupusul „dictator“, ceea ce, pentru el, e rentabil. Nu trebuie să fii un fanatic al lui Traian Băsescu pentru a nu digera acuzaţii mai curînd suprarealiste. Constaţi uimit că, în loc să ducă bătălia pe terenul dur (şi foarte ofertant) al faptelor, p o l i t icienii se bulucesc pe o pistă falsă. În loc să se lupte cu adversarul, se străduiesc, infantil, să-i facă un portret de bau-bau. Am mai spus-o: Traian Băsescu trebuie să mulţumească pentru ultimul lui succes electoral mai ales celor care, de ani de zile, şi-au făcut o misiune din a-i ronţăi surtucul şi care, acum, în ceasul al doisprezecelea, invită poporul să apere „democraţia“ printr-o lovitură de stat. Actorilor politici din opoziţie le-aş da un sfat: dacă într-adevăr vreţi să „scăpaţi“ de Băsescu, opriţi-i pe proşti, pe isterici şi pe lichele să-l mai înjure. Lăsaţi loc liber pentru argumentul credibil, pentru critica inteligentă, articulată, de o calmă severitate.

digital 18-12-2013 - 20:27

înghite-ți mă, gunoiul!

UnUL 18-12-2013 - 20:35

Mai gunoi ca tine, mai greu, Degețel !

salut 18-12-2013 - 21:02

Mai Nulule, oricum nu poti mai mult decat sa lingi si sa reproduci (copy-paste) borala altora, deci am sa-i raspund lui …Plesu.

Domnu’…filozofu’ neamului, eu vorbeam despre camarila regala (stii care-i aia?) ca o adunatura de secaturi care se numeau intre ele „elite”, despre similitudinile cu situatia actuala din Romania, iar matale te trezisi sa semnalizezi, „uite-ma aici” conform principiului ca „prostul nu-i prost destul pana nu e si fudul”.

Domnu’ filozofu’ neamului, trec peste faptul ca singurele „lucrari” cu care matale esti publicat dincolo de granitele Romaniei sunt cele in care ICR (deci banul public din Romania) a platit traducerea si editarea lor. Prietenul Patapievici (alta „elita”) stie de ce.

Dar, Domnu’ filozofu’ neamului, mi-aduc aminte ca ai fost candva Ministru de externe, inalt reprezentant al statului roman, nu-i asa domnu’ filozofu’ neamului? (eu as spune „mai mult lat decat inalt” reprezentant al statului roman, dar sa nu divagam).

Mi-aduc aminte, domnu’, filozofu’ neamului cum, in acele vremuri de mare speranta pentru romanii ce votasera schimbarea, preocuparea dumneavoastra, domnu’ filozofu’ neamului – repet, ca ministru de externe – era….omleta.

Da, domnu’, filozofu’ neamului, omleta pe care nu o gasea dimineata la ora venirii la servici (servici, sic!) burdihanul dumneavoastra lihnit.
Mi se pare ca ati scris si un eseu, desigur filozofic, intelectual si elitist, domnu’, filozofu’ neamului despre importanta omletei in activitatea ministerului de externe si despre cat de prost mergeau lucrurile pe acolo pentru ca nu se cunostea si aplica acest adevar primordial, descoperit, evident de filozofu’ neamului.

In rest, domnu’, filozofu’ neamului, cam ce am putea discuta noi, daca la dumneavoastra in burtica (sic, again !) diferenta intre democratie si dictatura consta in latratul cainilor de pe strada?

Ce am putea discuta noi, domnu’, filozofu’ neamului, daca faptul ca – spre exemplu – sapte milioane voteaza pentru plecarea unuia ales cu numai 5 milioane cu trei ani inainte (nici nu mai conteaza ca e Basescu), mai putin 400 de mii voteaza pentru ramanerea lui…
….individul ramane in functie prin smecherii in care se arata coruptia adanca a mai multor institutii ale statului si statutul de colonie a Romaniei…
.. iar matale „filozofezi” despre „abuzul lingvistic”… ca sa justifici mentinerea Jigodiei in functie?

Ei bine, mai NuLULe, poti sa-i transmiti lui Plesu raspunsul meu, daca tot esti pe post de baiat de mingi.

UnUL 18-12-2013 - 21:22

Saluad, e prea i di ot ca să îl transmit; asta dacă, evident, aș avea onoarea să-l întâlnesc pe domnul Pleșu. Și îmi pare inutil să încerc să combat punct cu punct i m b e c i l i t ă ț i l e anteniste pe care le scrii; orice om cu scaun la cap vede imediat falsitatea și aberația lor.
Oricum, în discuție era problema dictaturii, nu persoana domnului Pleșu; dar atacul la persoană e o tehnică tipic felixian-antenistă: „calomniați, calomniați, ceva tot va rămâne!”

UnUL 18-12-2013 - 21:23

Scuze : ”Salaud”.

UnUL 18-12-2013 - 21:24

Scuze : „Salaud”.

UnUL 18-12-2013 - 21:49

Interesant : întâi nu intră postările, apo intră de 2 ori.

salut 18-12-2013 - 21:57

„UnUL
18-12-2013 at 21:49
Interesant : întâi nu intră postările, apo intră de 2 ori. ”
==========================

Prostilor li se intampla tot felul de lucruri interesante!

UnUL 18-12-2013 - 21:59

Cred că a intrat de 2 ori ca, prin repetare, să pricepi și tu.

salut 18-12-2013 - 21:34

Vorbeste frumos mai secatura, ca te dai profesor, si eu asa ti-am vorbit. Si tot tu te plangi dupa aia de „limbaj de mahala”.
Asa te-a invatat ma-ta, aia cu pedigri ?

salut 18-12-2013 - 21:36

In plus, mai secatura, nu te-am numit nici iobag nici sclav, asa cum era normal, te-am avansat la „baiat de mingi” . Vezi ce frumos vorbesc?

UnUL 18-12-2013 - 22:06

Aha, deci ți se pare normal să fii mitocan, nesimțit, ordinar și ticălos. Mă rog : de gustibus.

salut 18-12-2013 - 22:21

Nu fi rau.
Exprim o realitate cand iti spun iobag – asta-i nivelul tau de gandire, asta-i tipul tau de personalitate.

Ai fost vreodata de alta parere decat Basescu? Nu.
Te-ai culcat „de stanga” si a doua zi de dimineata ti-a zis Basescu ca esti „de dreapta”. Da, exact asa s-a intamplat, peste noapte.
Te-ai revoltat cumva? ai avut vreun accent critic? Nu, bineinteles.
Deci esti un iobag care nu are nici un fel de personalitate: e ceea ce vrea stapanul si isi doreste sa aiba stapanul „cel mai tare”. compensatie la micimea ta.

Pai vezi? De ce te superi?

UnUL 18-12-2013 - 22:44

Salaud, bați câmpii. Chiar și în portretul pe care i l-am făcut lui Băsescu pe acest forum (și nu numai) rezultă clar că îmi e simpatic și consider că a fost o șansă pentru România (am explicat pe larg și de ce, așa că nu am de gând să revin!), dar sunt departe de a-l idealiza și de a-l aproba fără rezerve în tot ce face; îi găsesc destule cusururi și greșeli. Tot de pe forumuri – dacă te oboseai să citești postările alea în care „nu spun nimic” – ai fi putut constata că nu sunt membru de partid, că am fost întotdeauna de dreapta (deci nu „m-am trezit” așa peste noapte!), lucru absolut firesc având în vedere originile mele sociale și persecuțiile la care a fost supusă familia mea pe timpul comunismului.
În rest, ești nedrept, veninos și judeci strâmb – așa cum ai făcut-o întotdeauna.

salut 18-12-2013 - 22:52

Unde anume, mai secatura, unde anume „l-ai criticat pe Basescu”?

Hai, ai ocazia sa te remarci si sa-mi arati ca am gresit cand ti-am spus ca esti iobag; tot ce trebuie sa faci e sa pui postarea cu pricina si dai link-ul.

Restul, ca te dai cu pedigri – apropos, folosesc cuvantul asta de cinci postari; stiai ca face referire la animale?- e treaba ta, ca esti mare profesorique, ca tact-to a fost nu stiu ce … poti sa zici pana maine, ca nu te doare gura. Ca orice bolnav mintal, trebuie sa fii ceva sau cineva, altfel ospiciile n-ar fi pline de Napoleoni.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-12-2013 - 23:14

Sa vedeti cum minte GUNOIUL asta de pe Somes, si cat de dreapta este el si a fost :
Minciuna are picioare scurte ;
Va prezint postarea lui, pe care SIGUR nu o va RECUNOASTE :

Pai cum drak sa nu fi fost membru PCR; am fost peste 2 milioane, si nu puteai ajunge intr-o functie importanta sau sa iti dai doctoratul daca nu erai membru de partid. Nimeni nu ascunde ca a fost membru de partid. Dar nu confunda simplii membri de partid (elita profesionala a Romaniei!) cu activistii de partid!
In ceea ce priveste cariera ei de procuror, “precis ca a facut asta si asta” nu e un argument, atata vreme cat nu exista nicio dovada ca sa o incrimineze. iar ‘atcurile impotriva USL” nu au fost de loc gaunoase; Comisia de la Venetia a aratat clar – si nu mai departe dacat ieri, la emisiunea lui Gadea, baronesa Nicholson i-a dat peste bot afirmand acelasi lucru – ca in vara lui 2011 in Romania s-au produs grave incalcari ale Constitutiei (si nu de catre presedinte!)
Vad ca reiei toate acuzatiile false raspandite de Antene (inclusiv cea cu casa parintilor; mai documenteaza-te!)
P.S. Si tatal meu a fost inchis, ba chiar si-a lasat viata in temnitele comuniste, am recuperat destul de putin din averea familiei, dar totusi nu ma imbatosez si nu ma bat cu caramida in piept ca dumneata.
Raspunde » Scris de UnUL la 11-12-2013 @ 20:33

UnUL 18-12-2013 - 23:15

???!!!

salut 18-12-2013 - 23:25

„UnUL
18-12-2013 at 23:15
???!!! ”
(chiar asta e TOT ce „a spus”)

Mai Nulule, te luasi cu semnele de punctuatie si ai uitat sa ne dai postarea aia in care il critici pe Basescu. Nu de alta, dar te superi cand lumea iti spune ca esti un iobag – la modul cel mai propriu.

UnUL 18-12-2013 - 23:31

Salaud, caut-o, dacă ai chef. Iar semnele ălea de punctuație erau pentru vita de Parpanghel, cu care am întrerupt definitiv orice dialog, indiferent ce murdării ar scrie despre mine.

UnUL 18-12-2013 - 21:48

Salaud, n-am spus că tu ești idiot (deși era o concluzie logică!); am zis că RĂSPUNSUL tău e idiot.
Și, oricum, vorbesc mult mai frumos ca tine.

salut 18-12-2013 - 21:56

Mai sus, mai secatura uituca, citeste-ti postarile !

Si nu incepe iar cu „ba tu, ba tu”, mai bine il lasi pe rujatul sa iasa la suprafata, ca stai de atata timp pe forum si nu zici nimic. Ia-ti ultimele 20 de postari si vezi daca in afara de copy-paste ala cu Plesu ai zis ceva, profesorique.

Nu-i vorba, ca si rujatul e la fel de prost ca tine (doar impartiti acelasi creier, bineuronal), dar cu ala ne mai veselim: scrie analfabetic „deabia” si tine si coada sus…ca asa scria bunica-su !

Daca stau bine si ma gandesc, si tu ai hazul tau, dar de asta cu pedigri-ul ne-am plictisit.

UnUL 18-12-2013 - 22:04

Păi m-am uitat; și, dacă te amuză, fă ca Parpanghel: ia toate cele câteva sute de postări ale mele de când sunt pe acest forum; vei găsi, evident, și câteva mârlănii – care răspund, însă, altor mârlănii mult mai suburbane. Apoi ia-le și pe ale tale și compară, poate te vei convinge că, în comparație cu tine, eu sunt un gentleman.

salut 18-12-2013 - 22:14

Ce zic eu si ce raspunzi tu !

Mai incetinelule, vorbesc despre postari in care zici ceva. In care exprimi un punct de vedere, argumentezi o opinie proprie, faci o analiza, o sinteza, ceva original, intelegi mai incetinelule?
In care folosesti functiile superioare ale aparatului ce-l tii deasupra gatului ca sa nu-ti ploua in laringe, nu doar pe cele vegetative.
Uite iti repostez inca o data („o data”, nu „odata”, cum scriai tu de curand, profesorique)…
…asadar iti repostez paragraful cu pricina:

„Si nu incepe iar cu “ba tu, ba tu”, mai bine il lasi pe rujatul sa iasa la suprafata, ca stai de atata timp pe forum si nu zici nimic. Ia-ti ultimele 20 de postari si vezi daca in afara de copy-paste ala cu Plesu ai zis ceva, profesorique.”

UnUL 18-12-2013 - 23:24

Salaud, discuția asta am mai avut-o de vreo 2 ori, așa că nu am de când să repet predica pentru un spălător de veceuri surd. Și cu atât mai puțin să recapitulez ideile pe care le-am lansat pe forumuri (și nu vorbesc aici de înjurăturile cu care răspundeam lăturilor postate de gunoaie ca tine, ci de „postări în care zic ceva”, ca să reiau formula ta), aș bloca forumul o săptămână. Scurmă și tu prin arhivă, ca fecala de Parpanghel-Șerban, și vei găsi destule – evident, dacă te interesează. Dar e vorba doar de o retorică agresivă din partea ta, căci puțin îți pasă de adevăr.

UnUL 18-12-2013 - 23:26

Problema e că afirmațiile mele nu îți plac, așa că le declari prin decret nule și neavenite.

salut 18-12-2013 - 23:28

Hahahaha, a n-a oara cand Nulitatea afirma ca ar fi spus ceva vreodata dar ii e imposibil sa readuca macar UNA postare cu ceva cat de cat original !
Du-te ma si culca-te. Trimite-l pe rujatul, ala e prost intr-un mod mai variat, nu ca tine, plictisitor.

UnUL 18-12-2013 - 23:33

Nu mă interesează să te conving, târâtoare scârboasă; dacă ai fi interesat să afli, te-ai convinge singur, dar tu nu ești interesat decât să arunci cu zoaie și să murdărești totul.

salut 18-12-2013 - 23:45

Mai Nulitate, nu pe mine trebuie sa ma convingi. Eu STIU ca esti un impotent cerebral cu personalitate de iobag.

Dar ma gandeam ca ai putea convinge pe cineva de pe aici, care nu te cunoaste.

Tu crezi ca-l convingi cu „ba tu, ba tu”, cu pretentiile de pedigri, cu pretentiile de telectual si cu copy-paste – si tembel aruncate, ca nuca in perete – de pe la nu stiu care pupator de koor basist?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 18-12-2013 - 23:58

Cat de IMBECIL si GUNOI trebuie sa fie acest MINCINOS de pe Somes , care se recomanda ceea ce nu este , respectiv prof. univ , doctor la UBB Cluj,si in fond nu este, si nu a fost .
Afirma ca este descendent din nobilimea transilvaneana, cu parinte mort in temnitele comuniste, iar pe de alta parte recunoaste ca a fost membru al P C R , revin cu o parte din postarea respectiva ;

=================================

Pai cum drak sa nu fi fost membru PCR; am fost peste 2 milioane, si nu puteai ajunge intr-o functie importanta sau sa iti dai doctoratul daca nu erai membru de partid. Nimeni nu ascunde ca a fost membru de partid. Dar nu confunda simplii membri de partid (elita profesionala a Romaniei!) cu activistii de partid

……..!
P.S. Si tatal meu a fost inchis, ba chiar si-a lasat viata in temnitele comuniste, am recuperat destul de putin din averea familiei, dar totusi nu ma imbatosez si nu ma bat cu caramida in piept ca dumneata.
Raspunde » Scris de UnUL la 11-12-2013 @ 20:33
…..

===================================

In perioada comunista , nimeni nu era primit in randurile PCR , fara a avea ,,ORIGINEA SOCIALA , SANATOASA !respectiv cu un parinte inchis in temnite , iar daca erai din familie nobiliara, nici nu putea fi vorba !

MINCINOSULE , urmeaza datele !

UnUL 19-12-2013 - 00:01

Păi asta spuneam și eu, nu voi face niciun efort să te conving, pentru că :
– Nu merită să-mi consum saliva (sau să-mi tocesc degetele pe tastatură) pentru un gunoi ca tine
– Oricum, efortul ar fi inutil, pentru că tu faci parte dintre deținătorii USL-inoși ai adevărului absolut, care le știi din start pe toate și nu poți fii clintit de niciun argument, oricât de logic, rezonabil sau de bun simț ar fi el. Iar ideile tale de sorginte antenistă, transformate în axiome, sunt și rămân bătute în cuie. De altfel postările tale – când nu sunt fraze gata făcute luate de pe canalele de lături ale lui Felix – se limitează la penibile aere de superioritate sau la injurii.
Cred că în curând voi aplica și în cazul tău metoda pe care o aplic cu celălalt animal nevertebrat de pe forum, Parpanghel: voi înceta orice dialog (dacă ce s-a întâmplat până acum poate fi numit dialog).

UnUL 19-12-2013 - 00:02

! ! ! !

UnUL 19-12-2013 - 00:16

Parpanghel-Șerban, aberezi ca întotdeuna. Am afirmat – și am avut chiar o polemică cu gunoiul de Salaud, care îl făcea pe tata turnător – că tata și-a sfârșit zilele în domiciliu obligatoriu în Bărăgan. N-am spus niciodată altceva. (Sau, mai exact, la început m-am exprimat mai general : „a murit în închisorile comuniste” – domiciliul obligatoriu find tot o formă de închisoare – ceea ce a provocat alte afirmații ticăloase din partea fecalei de Salaud! Atât închisorile precum Gherla, Sighet, Pitești, Râmnicu Sărat, etc, cât și domiciliul forțat în Bărăgan reprezentau forme de detenție, destinate în ultimă instanță anihilării și chiar exterminării fizice a celor considerați „dușmani de clasă”. Cum îi spuneam și infecției ambulante de Salaud, nu există nicio diferență esențială între a muri în închisoare sau în domiciliu obligatoriu, și de nu văd de ce într-un caz ai fi mai puțin o victimă a comunismului decât în cealălt!) Am pomenit prima dată acest lucru în trecere, și nu m-am considerat niciodată obligat să dau explicații (mai ales unor j e g –uri ca tine!)
De fapt viața tatălui meu în timpul comunismului a fost un șir neîncetat de persecuții. A fost arestat pentru prima dată timp doi ani, fără judecată și condamnare (pentru „refuz de denunț” – adică pentru „vina cumplită” de a fi refuzat să devină turnător !), pe când aveam eu un an. Apoi – deși era un avocat excelent – a fost dat afară din barou și trimis „la munca de jos”, ca juristconsult.
Apoi, când eram în clasa a V-a, a fost arestat din nou și a fost condamnat la câțiva ani de regim de exterminare la Gherla și Aiud, care i-a ruinat sănătatea. După ispășirea pedepsei, în loc să fie lăsat să se întoarcă acasă, a fost trimis în domiciliu obligatoriu într-un sat din Bărăgan, fără să aibă dreptul să treacă pe acasă ca să își vadă familia. Și nu s-a mai întors niciodată acasă : și-a sfîrșit zilele în această închisoare fără gratii numită… dar n-o să-ți dau numele satului în chestiune, nu te privește. – Oricum, acest adevăr nu va putea fi schimbat de gunoaie ca Bubos-Salaud, care îl înjură cât apucă pe tata și îl fac turnător. Nu am de gând să exhib pe aici certificate: nici cele de arestare ale lui tata, nici cel de deces…. – (P.S. Cei care se scuză pentru că au fost turnători spunând că nu puteai refuza să accepți colaborarea cu securitatea, le răspund cu exemplul tatălui meu : el a murit tocmai pentru că A REFUZAT SĂ FIE TURNĂTOR; altfel s-ar fi întors bine-merci acasă fără să i se facă proces și să fie condamnat. Dar nu toți au avut curajul și coloana vertebrală ca să devină martiri.)
În sat cu tata erau oameni care – după 10–12-15 ani de închisoare, în loc să fie lăsați să se întoarcă acasă la familie, fuseseră trimiși pe termen nelimitat acolo, locuiau în bordeie (într-o iarnă nu s-a putut ieși o lună și ceva din case, bordeiele fiind îngropate în nămeți!) și obligați să muncească la IAS-ul din vecinătate ca să aibă din ce trăi. Erau acolo foști miniștri, preoți greco-catolici, avocați, foști studenți arestați în timpul facultății și trimiși acolo după mulți ani de temniță grea, ba chiar și văduva Mareșalului Antonescu.
Între timp, eu fost tracasat și marginalizat, din cauza lui tata, dar am izbutit să mă ridic prin muncă. Deși eram un elev eminent, am fost primit în UTC după toți colegii mei, LA O LUNĂ DUPĂ MOARTEA TATII.
Am fost membru PCR – nu am de ce ascunde asta. Mi s-a propus să intru în PCR când eram în facultate – fiind șef de promoție. (Erau anii 70, o perioadă de relativă deschidere, și partidul recruta din facultăți cei mai buni studenți, elita profesională !) Nu am avut curajul să refuz, așa cum nu au făcut-o nici alții. Dar, așa cum spuneam, am fost un simplu membru de partid, unul dintre cei peste 2 milioane, și nu un activist. (Și majoritatea membrilor PCR de atunci nu aveau nici în clin nici în mânec cu ideologia comunistă ; calitaea de mebru de partid era doar un fel de „air-bag”.) Și mi-am văzut de cariera profesională, pe care o puteai urma foarte greu fără un carnet roșu în buzunar.
Am reușit – fiind membru de partid – să mă înscriu la doctorat pe care însă – deoarece în ultimii ani de comunism șurubul se strânsese din nou – nu am putut să-l dau decât după „loviluție”. Și am urcat încet pe scara profesională. Asta e tot.
Evident, nu aveam nicio obligație să îți dau socoteală, Și nici nu mai am de gând să revin asupra acestei chestiuni. Dixi et salvavi anima mea.
Dar cel mai surd e cel ce se face că nu aude, și cel mai tâmpit e cel ce se face că nu pricepe.
ORICUM, PARPANGHEL, M-AI SCÂRBIT DEFINITIV, EȘTI UN MINCINOS, O LICHEA ȘI UN PORC, DE ACEEAȘI TEAPĂ CU GUNOIUL IMUND DE SALAUD. E ultima dată că discut cu tine pe această temă sau pe oricare alta. Rămân la semnele de punctuație.

salut 19-12-2013 - 00:24

Mai Nulitate,

Cred ca esti singurul de pe forumul asta care nu isi da seama ce ridicol esti, dar asta nu ar fi o surpriza. Nu te ajuta neuronasul.

Totusi, „for the record” afla ca ultima data m-am uitat „pe Antene” acum mai bine de 8 luni. Nu de alta, dar ai devenit plictisitor cu ineptia asta. Eu am ideile pe care le am, bune sau rele, am fost aprobat, injurat, argumentat, infierat sau laudat pentru ele … dar SUNT ALE MELE. Cu bune, cu rele. Spre deosebire de voi, basistii, care asteptati aprobare de la tatuk ca sa reproduceti gandirea lui.

PS: Inca o data: pot argumenta fiecare cuvant din postarea mea.

Spre exemplu: „ridicol”, foloisit mai sus. Cand te lauzi ca esti nu stiu ce, ca faci, ca dregi. ca ai facut, ca ai dres si ti se cere o minima dovada, tu raspunzi: „caut-o, dacă ai chef”, sau „Nu mă interesează să te conving”, sau „nu voi face niciun efort să te conving,”…samd.

Daca „ridicol” nu e caracterizarea ce ti se potriveste, ii las pe altii sa-ti definesca nimicnicia Stii ce-i aia nimicnicie, iobage?

UnUL 19-12-2013 - 00:44

Ascultă, Salaud. ideile astea „ale tale”, „perfect originale”, le-am regăsit de zeci de ori pe forumuri (chiar și aici sunt vreo 3 ale căror postări parcă sunt xeroxate după ale tale – sau invers!) sau într-o „anumită parte a presei”. Deci te poți autoamăgi cu ideea că ele sunt originale, dar nu te va crede nimeni. Chiar și „argumentele” cu care te lauzi au devenit locuri comune de cât au fost reluate de diverși indivizi.
În ceea ce privește „absența mea de idei”, nu înțeleg ce vrei: să-mi reiau toate vechile postări în care apăram argumentat un punct de vedere și să le dau copy-paste ca să te conving pe tine? Sau să fac o recapitulare detaliată și argumentată a tuturor pozițiilor mele politice? Absurd ! Crede-mă, nu mă interesează câtuși de puțin și nu merită efortul. Ți-am plus, mi-ar lua enorm de mult timp pe care îl pot folosi mai bine (dar, evident, nu voi pierde vremea cu așa ceva nici peste puțin timp când voi fi pensionar). Prefer să dialoghez cu oameni normali, cu care am idei apropiate (deși nu asupra tuturor problemelor, ceea ce e bine, căci altfel orice discuție ar fi inutilă, ar fi suficient să răcnim : ”Corect!” ca Bășinel): Pathfinder, Mircea, ValVerde, Ancuța, Tomi.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 00:45

Sincer , regret ca esti un mincinos , ordinar !
Ma doare,
Serbanel

UnUL 19-12-2013 - 00:46

!!!!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 00:47

Sincer , regret ca esti un mincinos , ordinar !
Ma doare, Speram mai mult de la tine !
Serbanel

UnUL 19-12-2013 - 00:48

????!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 15:16

De obicei , cine …s p u n e ,ala este !

Despre mine , nimeni nu poate afirma ca sant/am fost ….mincinos ! Exista o EXCEPTIE ;
Una dintre fostele mele ….nefeste , da pe ea am ,
mintzit-o ,in mod regulat, (Evident , ca sa o …menajez).
In acest context ; U r a s c , organic mincinosiiiiiiiiii!

Tu dragul meu dobitock , M I N T I sans limite
eeeeeee!

Deranjant , este ca mintzi , prost, jignitor, si

nici nu recunosti !

Faptul ca ai ajuns UnUL dintre a d u l a t o r i i

acestui ”hommo infectus” , este de natura combinata, in care patologicul are amprenta adanc si iremediabil prezenta !

ValVerde 19-12-2013 - 15:20

„Una dintre fostele mele ….nefeste , da pe ea am ,
mintzit-o ,in mod regulat, (Evident , ca sa o …menajez).”

===

Zii cinstit !
Ii furai chenzina ca sa n-aiba bani de tigari, ca fuma prea mult si tusea de nu te lasa sa dormi !?

UnUL 19-12-2013 - 15:28

@Parpanghel
?????

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 15:44

@ Dhonsorika …Creutzfeld Jacobs !

Klytoridianno, intradevar fuma mult,
Si pentru mine, nefumator !
Era …DERANJANT !
IO , nu am deschis , niciodata POSETA
…niciuneia !
IO , sant rromanesi/neciorditor
Nu , confunda cu rrumanasi !

Pss . Ai may , IGENIZAT grajdul ,ala
insalubru , da’h s ta u l u l, poate te
Viziteaza …saliut-saliut !

ValVerde 19-12-2013 - 15:47

Cum iti cistigi existenta, draga tigane ?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 16:16

@ Wittzika de Kobe (si ,imprejurimilli)

Ai , sucomba in direkt , instantaneu !
Si nu numai tu, la care totusi , mai tzin !

Hahalera dreaq, ai crezut ca tzine,
Cu batzul la garduri !
Sesta COVICI !

ValVerde 19-12-2013 - 16:23

Era intrebare retorica, tigane.
Cita vreme nu deschizi posete fara aprobarea proprietarului, ma doare-n pix daca ai bani sa faci revizia tehnica la caruta si sa schimbi periodic sfoara cu care il legi pe Sandokan de uluca din spate.

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 16:31

Wa kko ,
Ceffa este in abordare
Verificarea tehnica la M L este
Cam ,skumphutza , de IMPOZIT si
Asigurare nu mai …POMENi …esc!

Iar , AZOREL este in Libertate !
Matzul este mai derbedeu , decat
Stapanul , INELELOR !

Tzestoasele , hiberneaza ,
Somnii petici ….

ValVerde 19-12-2013 - 16:39

L-ai amnistiat pe Azorel ??!!
Pai nu mincase asta toata vaselina cu care vroiai sa dai pe osii, de ti-a scirtziit carutza vreo doua luni, de dadeau membrii comunitatii minoritare cu noroi dupa tine?

Acu ai facut rost de bani de vaselina si l-ai pus in libertate pe Azorel ?

Ce o sa invete el daca nu ai pricipii ?
Ca poate sa linga nepedepsit roata….

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 16:47

Pwe …Azorel( l-am ) adoptat ,may recent !
De …waselina , nu pomeni , se preserveaza !
La noua GARNITURA de Schimb , de la

Maximus Sigurantze !

http://baselandia.files.wordpress.com/2011/12/krezikova.jpg?w=645&h=435

ValVerde 19-12-2013 - 16:55

Ce dracu’ tigane, pui poze tampite si eu le tot deschid, ca prostul, sperind ca-i Udrea in curu’ gol.

ValVerde 19-12-2013 - 16:58

„Pwe …Azorel( l-am ) adoptat ,may recent !”

===

Stapinii lui Azorel au fost de acord cu adoptia, vreau sa spun…stiau ca-l adoptezi?

Dar sa spui drept !

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 17:03

Vrey, ma !
Sa visezi la Noapte cu

saliut -saliut !

Daca nu mai au ce freca, fetele destepte freaca menta !
http://baselandia.files.wordpress.com/2011/12/contesa-dementa.jpg?w=645&h=836

ValVerde 19-12-2013 - 17:11

E imbracata, tigane !!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 17:30
ValVerde 19-12-2013 - 17:34

Sa traiesti, boierule !!
Mmmm…cranberry…!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 18:09

…May , schimba mana !
Valurene, day dreaq in tremurici !
Si , intre timp …bibicu !

http://baselandia.files.wordpress.com/2012/09/cersescu.jpg?w=645

ValVerde 19-12-2013 - 18:20

‘te dracu de baragladina ca mi-ai omorit inspiratia…

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 18:43

Vezi daca ai o khultura de
GRAJD!

La Cotroceni continua…paranghelia!

Ingrijorata de starea asternuturilor de la Cotroceni… madam Nutzi de Plescoa are (en fin!) posibilitatea sa verifice starea acestora! 😀
http://baselandia.files.wordpress.com/2012/08/serbarile-galante.jpg?w=645

ValVerde 18-12-2013 - 22:05

Mai salut, uite, nu-ti spun ca esti bou, nu-ti spun ca esti idiot, nu te iau la injuraturi.

Dar un hohot de ris tot iti ofer.

Trecind peste faptul – ridicol in sine – ca te adresezi unuia care habar nu are ca existi, si nici nu va stii vreodata, spune si tu cum ai incercat sa raspunzi argumentelor lui logice si de bun simt.

L-ai luat la injuraturi !
Nu ai spus nimic mai paiatza (pentru ca ma faci sa rid, nu de altceva)

De fapt confirmi ceea ce zicea Plesu. Ca modul cum reactionati va debiliteaza argumentul. Din instinct persoanele de buna credinta si cu o urma de decenta se plaseaza pe pozitii opuse voua.

UnUL 18-12-2013 - 22:10

Normal: așa poate avea și el ultimul cuvânt.

salut 18-12-2013 - 22:39

Mai Nulitate, bun sau rau, VV „has a point”. Referitor la faptul ca Plesu nu-i pe aici si nu poate polemiza in direct (sunt convins ca l-as face zob, dar asta-i si smecheria „filozofului” care spune ceva intre zero si nimic si face pe invers, adica intre nimic si zero: nu participa la dezbateri serioase.)

Whatever, Plesu e un insignifiant pe care il va uita toata lumea, dar sa nu deviem.

Tu, mai Nulitate continui sa spui nimic, dar si nimicul ala il spui la modul imbecil, de genul „Normal: așa poate avea și el ultimul cuvânt.”…
…cu toate ca raspunzi unei postari in care preopinentul tocmai zicea ca vorbesc singur.

Pai daca vorbesc singur, mai necititule, am ultimul cuvant in fiecare clipa, intelegi logica asta simpla?
Intelegi ca nu trebuie sa postez altceva, pentru simplul fapt ca ceea ce am postat inainte este „ultimul cuvant”?

Intreb doar daca intelegi logica asta simpla in contextul postarii lui VV, mai incetinelule, nu te injur nici pe tine, nici pe Plesu, nici pe Basescu, nici alte secaturi. Precizez asta ca sa nu raspunzi iar la ce ti se nazare, secatura inceata.

ValVerde 18-12-2013 - 22:49

E dreptul fiecaruia sa-si umfle pieptul si sa se autoconvinga ca-i cel mai tare din parcare, inclusiv in dezbateri cu filozofii.
Dar nu asta e subiectul postarii mele.
Nu te certa cu autorul. Am inteles, tu crezi ca biografia lui ii descalifica orice parere.

Dar gindeste-te ca ceea ce a citat UnUL nu vine de la Plesu…s-o fac mai usoara pentru tine…sa zicem ca a postat-o degetel….nu ! nu cineva pe care l-ai mai citit.
Sa spunem ca exista un forumist, numit „piciorush” si piciorus tocmai a postat primul lui mesaj. E mesajul in cauza (rept: ipotetic, nu e a lui Plesu, nu vine de la UnUL, e original piciorus.)

Daca ai raspunde egal, cred ca si limbricul isteric ar zice ca te-ai timpit. (De unde observatia mea ca o iei pe miriste fara legatura cu subiectul)

Asa-dar, ai ceva de comentat la ce zice piciorus ?

urbos 18-12-2013 - 22:53

Interesant, da lectii de obiectivitate taman lindic, cel care isi formeaza parerile in functie de cum i se pare lui in urina ca e interlocutorul, lucru guitat de catre lindic insusi, ca o filozofie de viata..
Intra ma la loc in cotet ma.

digital 18-12-2013 - 22:56

ValVerde
18-12-2013 at 22:49
băi, pizdi-luș, mai dă-te-n crucea măttii de idiot cu vomele tale regurgitate!
auzi ce-i kkă mintea retardatului……Sa spunem ca exista un forumist, numit “piciorush” si piciorus tocmai a postat primul lui mesaj. E mesajul in cauza (rept: ipotetic, nu e a lui Plesu, nu vine de la UnUL, e original piciorus.)
de ce nu ar fi mătta forumistu ăla, nu că pleșu nu ar fi un mare gunoi la care ce să-i răspunzi mă ?!

salut 18-12-2013 - 22:59

Pentru VV

Am citit „filozofeala” postata de Nulitate, n-am raspuns cu lindicu.

Asadar, chiar daca era scrisa de digital sau altcineva, raspunsul era acelasi: Repet paragraful din postare:

„Ce am putea discuta noi, domnu’, filozofu’ neamului, daca faptul ca – spre exemplu – sapte milioane voteaza pentru plecarea unuia ales cu numai 5 milioane cu trei ani inainte (nici nu mai conteaza ca e Basescu), mai putin 400 de mii voteaza pentru ramanerea lui…
….individul ramane in functie prin smecherii in care se arata coruptia adanca a mai multor institutii ale statului si statutul de colonie a Romaniei…
.. iar matale “filozofezi” despre “abuzul lingvistic”… ca sa justifici mentinerea Jigodiei in functie?”

Daca citesti „filozofeala” postata de Nulul, observi ca trimite direct la paragraful numerotat cu „1”.

Restul zicerilor „filozofului” sunt in acelasi stil, de ce ar trebui sa ma repet la fiecare virgulita a „ielitei neamului” ?

ancuta 18-12-2013 - 22:45

scarna zglobie are stofa de dastept: are idei (ca toti ideiotii), lanseaza idei, teze si antiteze, mascheaza grobianismul prin limbaj lipsit de injuraturi (iobagule, sluga, argat etc.), il foote grija de toti (zglobiu tata!) si inlatura spleen-ul!
Mai nou: face adevarate brainstorming-uri ideologice cu ceilalti doi sugatori (scarnaurbos si muntele de kkt scarna sugaci copypaste deget fara unghie) de puroi hemoroiDAN/hemoroGADEA.

digital 18-12-2013 - 22:51

te kkși la semafor,
în văzul spectatorilor
și aveai și vata udă, dă-te dreq de ștorfet, hermafrodit!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 19-12-2013 - 17:16

Rezidentul inghite o gaina !

Rezidentul ne-a spus ca nu inghite porcii … Da’ gainusele?

http://baselandia.files.wordpress.com/2012/11/scroafa1.jpg?w=547&h=1024

UnUL 19-12-2013 - 17:26

????

ValVerde 18-12-2013 - 23:07

Salut:

La 22:39

„Referitor la faptul ca Plesu nu-i pe aici si nu poate polemiza in direct (sunt convins ca l-as face zob, dar asta-i si smecheria “filozofului” care spune ceva intre zero si nimic si face pe invers, adica intre nimic si zero: nu participa la dezbateri serioase.)”

si acelasi salut la 22:52

” Ca orice bolnav mintal, trebuie sa fii ceva sau cineva, altfel ospiciile n-ar fi pline de Napoleoni.”

Oare mai sesizeaza cineva ironia sau sunt eu nedrept cu salut?

Titircă Inimăbună 19-12-2013 - 01:24

Nu putem face o judecata buna si justificata pana nu stim in amanunt parerea lui Salut despre despotismul minier si armele financiare de distrugere in masa.

Dar, noi iti stim bine ideologia de legalitate tiranica si sustinerea pentru anarhia capitalului, deci aproape indifferent ce mai zice Salut, vina cade pe tine in mod indubitabil.

Titircă Inimăbună 19-12-2013 - 01:27

SI NU AI HAZ !!!

jan dinu 19-12-2013 - 00:35

OTV& Dan Diaconescu … urmari cu razbunari …

Probabil ca a deranjat niste organizatii mai presus de autoritatile Statului Roman dand un semnal ca ” media ” ( controlul mintilor) NU trebuie
sa aduca la suprafatza …multe sensibilitati …ce trebuie sa ramina -TABU- !
JD-USA

salut 19-12-2013 - 01:02

Tigane, in tara mai sunt romani. Poate parea paradoxal pentru unul ca tine, dar proportia tiganilor din Romania s-a micsorat.

Spre fericirea romanilor, tiganii au plecat sa-i fericeasca pe altii, pe francezi spre exemplu, ca tot ne acuzau prin ’90 ca ” nu suntem destul de abili in problematica romilor” . Ei bine, acum si francezii si nemtii, si altii, au ocazia sa ne uimeasca – cum integreaza ei poporul tigan. Nu prea ne uimesc; ne trimit tiganii inapoi, dar asta-i alta poveste.

Dar tu, tigane, acolo in Portland, Oregon, esti safe (asta inseamna „in siguranta”, da tu nu vorbesti limba aia ). Daca tot ti-a intrerupt Basescu subventia, ia-ti in primire locul la gura de metrou si baga din nou „ai beg iu” cu mana facuta caus. Stii tu mai bine, doar nu te invat eu.

Chestia aia, „ai beg iu” inseamna „sunt mandru ca sunt american, chiar daca sunt mexican” . Lumea crede ca esti mexican, da’ nu conteaza, tu esti doar mai puturos ca ei, in rest, aveti colorul asemanator….

Cum se zice la voi? Haloimas, tigane !

salut 19-12-2013 - 01:20

@ Nulul

„Ascultă, Salaud. ideile astea „ale tale”, „perfect originale”, le-am regăsit de zeci de ori pe forumuri (chiar și aici sunt vreo 3 ale căror postări parcă sunt xeroxate după ale tale – sau invers!) sau într-o „anumită parte a presei”…”

==========================

Uite mai secatura, iti dau un exemplu la care ai ocazia sa te remarci (vei rata din nou, dar imi place sa-ti pun in evidenta impostura si prostia adanca, cum numai la Cluj poti intalni).
Exemplul :

Am afirmat repetat ca actuala constructie europeana a deraiat si seamana cu o incercare a doua state, Franta si Germania sa faca/refaca o combinatie de al treilea imperiu Napoleonian si al patrulea Reich. Ia fa-ma de ras, mai secatura si pune pe forum link-ul catre altul care a zis chestia asta inaintea mea (nu pun in discutie decat originalitatea ei).

Poti, mai secatura, sau molfai kk, asa cum esti obisnuit?

Titircă Inimăbună 19-12-2013 - 02:15

Imi pare rau ca trebuie sa dau eu raspunsul exact, desi era cerut de la UnUL, dar el nu era pe acele vremuri pe forum.

Caut articolul din Ziua (nu Veche) ci aia de adevarat, unde eu cu ValVerde ne contraziceam pe aceasta tema, pe care o formulase el, iar asta era prin vara lui 2007 daca nu ma insel, dar verificam. Am insa multe zipi-uri de dezipat, risipite pe tot felul de HD, o sa ia un pic.

salut 19-12-2013 - 02:28

Mcar tu esti o secatura simpatica si nu total imbecila ca schizofrenicul celalat. Tu ai chiar mai multe nick-uri decat el, dar ai decenta sa nu negi.

Baga mare, cauta, cauta! Daca nu gasesti, inventeaza ceva, tre’ sa-l faci fericit pe Nulitate! Si pe Rujat, nu fi egoist, ca doar ocupa acelasi corp cu Nulitate.

Titircă Inimăbună 19-12-2013 - 03:09

Mesi bocu nene! Presimteam io sa sunteti gagiu dă bine.

Da cu Franta asta, cet a dir cu Franta concordului si a tunelului pe sub manşetă, asa o fi fost – aparenta era de tarie. Din pacate regimuri socialiste successive i-au mancat malaiul, iar ce n-au mancat s-a râncezit.

Titircă Inimăbună 19-12-2013 - 03:10

„set a dir”

salut 19-12-2013 - 03:14

si „mersi”…si tunelul de sub „mansa”. Pai vezi, mai secatura mica, scrie corect, ca vine acus, acus secatura aia de jur imprejur (Nulul) si iti fu-te o lesoana de franse peste busa !

ValVerde 19-12-2013 - 03:37

Parca imi aduc si eu aminte 🙂
Cum te numeai pe atunci ?

Ai haz

jan dinu 19-12-2013 - 05:30

Bahhhhhhhhhhhhhh ,Partidul PoP-orului intra
la mititica shi voi va tineti de mishtocareala ….
Noroc ca – Sabia Ardealului – o sa-i dea clementza …
JD-USA

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult