Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Senzational: Voicu acuza parchetul ca nu l-a audiat pe Casuneanu inainte de cererea arestarii sale!

Senzational: Voicu acuza parchetul ca nu l-a audiat pe Casuneanu inainte de cererea arestarii sale!

scris de Ziua Veche
1 afisari

 

Senatorul PSD Catalin Voicu se simte nedreptatit de faptul ca procurorii anticoruptie nu l-au audiat si pe prietenul sau omul de afaceri Costel Casuneanu, inainte de a se cere Senatului incuviintarea arestarii sale.


Voicu a facut aceasta acuzatie in concluziile scrise distribuite senatorilor inaintea votului pe cererea de arestare, in incercarea de a-si convinge colegii sa nu voteze pozitiv cu mesajul “Astazi sunt eu, maine poate fi orice coleg al meu”. Atentionarea lui Voicu asupra neaudierii lui Costel Casuneanu o consideram perfect indreptatita. Ziuaveche a mai pus intrebarea de ce DNA nu a cerut si arestarea lui Costel Casuneanu, de vreme ce se sustine ca unul a cerut spaga, iar celalalt a dat-o. Chiar asa, doar cel care a primit cei 200.000 de euro prezinta pericol, iar cel care i-a dat nu? Abia azi, DNA l-a audiat pe “regele asfaltului” Costel Casuneanu. Asteptam sa vedem daca afaceristul va avea si el parte de tratamentul lui Voicu

PS – cititorii care doresc sa citeasca concluziile lui Voicu adresate colegilor de senat, inainte de votut pentru incuviintarea cererii de arestare, pot citi documentul aici.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult