Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Shimon Naor a ajuns in arestul Politiei Capitalei

Shimon Naor a ajuns in arestul Politiei Capitalei

scris de Ziua Veche
2 afisari

Shimon Naor a fost adus in tara, luni seara, cu o cursa de linie de la Paris, el fiind preluat de autoritatile romane. Shimon Naor a ajuns pe Aeroportul Otopeni cu o cursa Paris – Bucuresti, care a aterizat in jurul orei 20.40, cu o intarziere de aproximativ o ora.

Herscovici Simen, zis Shimon Naor, a venit insotit de reprezentantii Interpol de la Paris. La sosirea pe aeroport, Shimon Naor a refuzat sa faca declaratii.

El a fost preluat de o escorta a Politiei Romane si dus in arestul Politiei Capitalei. Shimon Naor, a fost pus in urmarire internationala pentru a-si executa restul de pedeapsa cu inchisoarea (10 ani, sase luni si 20 de zile) ramas de executat la care a fost condamnat de catre Tribunalul Bucuresti, pentru trafic de armament.

Shimon Naor a fost prins la Paris in luna mai. Interpol Bucuresti a fost anuntat de catre Interpol Paris ca in 7 mai 2010 a Simen Herscovici, cunoscut ca Shimon Naor, a fost arestat. Politia Romana a sesizat Tribunalului Bucuresti – Sectia I Penala si Ministerul Justitiei pentru initierea procedurilor de predare a lui Shimon Naor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS