Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Si-a dizolvat angajatul roman in acid

Si-a dizolvat angajatul roman in acid

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Politia italiana l-a arestat sambata pe Vincenzo Nappi, patronul unui garaj din Frosinone (localitate de langa Roma), suspectat de omorul unui roman. Potrivit politistilor, italianul i-a taiat angajatului roman urechea, l-a batut, apoi l-a omorat. La sfarsit, pentru a-si ascunde fapta, i-a dizolvat corpul in acid. Victima sa, un roman de 42 de ani, Ivan Misu, lucra la firma italianului fara acte.

 Odioasa crima a avut loc in mai 2007, dar politia l-a arestat pe italian abia sambata, dupa o ancheta care a durat aproape 3 ani. 
Potrivit politistilor, patronul l-a mutilat, apoi l-a omorat pe roman, crezand ca acesta ar fi furat cativa litri de benzina de la unul din camioanele firmei. Nappi a fost ajutat, probabil, de unul sau mai multi complici.
Politia italiana a fost alertata de sora victimei, aflata in Romania, care a denuntat, prin Interpol, disparitia lui Ivan Misu abia in 2008. Oamenii legii cauta in prezent eventualii complici. Anchetatorii nu exclud ipoteza implicarii unui clan mafiot din zona. Urmarind pista mafiota, ei tin cont de modalitatea oribila in care a fost comisa crima.
Politistii au descoperit ca italianul a mai fost acuzat de un episod asemanator. In urma cu cativa ani, a amenintat si a tras cu pistolul spre un alt angajat, pe care-l suspecta de furtul benzinei. Si de acea data, victima era un cetatean roman.

0 comentariu

Liviu 18-05-2010 - 20:47

… conducta de evacuare de la WC-uri ?!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult