Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şi-a înjunghiat soţia gravidă, apoi s-a spânzurat

Şi-a înjunghiat soţia gravidă, apoi s-a spânzurat

scris de Z.V.
5 afisari

Un bărbat din comuna vasluiană Dragomireşti şi-a înjunghiat, luni, soţia în vârstă de 25 de ani, însărcinată în luna a şasea, după care a încercat să se sinucidă.

crima_dubla_vaslui

Şi-a înjunghiat soţia gravidă, apoi s-a spânzurat

Bărbatul a încercat să se spânzure, dar a fost observat de un vecin care i-a tăiat acestuia ştreangul şi l-a salvat.  Bărbatul a plecat la locuinţa părinţilor, după care s-a întors la locul faptei, de unde a şi fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la spital, el prezentând mai multe răni în jurul gâtului.

Femeia însărcinată a beneficiat până la sosirea ambulanţei de îngrijiri de specialitate de la un cadru medical din comună. Ea prezenta sângerări în zona toracică, în urma a două plăgi înjunghiate, a fost stabilizată şi a fost transportată la spital pentru îngrijiri suplimentare‘, a declarat directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, dr. Daniel Ungureanu.

Acesta a precizat că femeia este, potrivit propriei declaraţii, gravidă în luna a şasea, sarcina nefiind luată în evidenţă de reprezentanţii Dispensarului Medical din comuna Dragomireşti. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui, bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate şi, după o ceartă cu soţia, i-a aplicat acesteia două lovituri cu un obiect ascuţit, în zona toracică.

Bărbatul se află acum internat în spital. El urmează să fie audiat în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul‘, a declarat luni pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ, Mihaela Ştraub

1 comentariu

urbos 23-04-2012 - 22:20

Asta ar trebui sa faca toti basistii.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult