Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şi-a ucis soţia şi fiul de 11 ani

Şi-a ucis soţia şi fiul de 11 ani

scris de Șt. C
122 Afisari

Un zidar român de 35 de ani, care lucra legal în Italia, şi-a ucis mai întâi soţia de 35 de ani şi apoi fiul de 11 ani.

foto:Agerpres

foto:Agerpres

Tragedia de familie a avut loc într-o locuinţă din centrul istoric al localităţii Buccino, în provincia Salerno (sudul Italiei), în noaptea de sâmbătă. De la masacru a scăpat fiica de 15 ani, care ieşise cu prietenii sâmbătă seara într-o pizzerie, informează Agerpres.

Victimele nu au avut nicio şansă de scăpare. După o discuţie aprinsă cu soţia sa, românul a luat, probabil, un ciocan şi sub ochii copilului a ucis-o lovind-o repetat în cap. Apoi s-a dezlănţuit asupra băiatului şi l-a strangulat.

Ucigaşul a rămas timp de câteva minute total dezorientat, apoi a chemat un vecin şi i-a povestit totul. Câteva minute mai târziu el luat telefonul şi a sunat la 112. La scurt timp după miezul nopţii carabinierii secţiei de poliţie din Buccino au ajuns la casa unde a avut loc masacrul, în Via San Giovanni, şi l-au arestat pe român.

Procuratura din Salerno coordonează ancheta pentru a face lumină asupra incidentului.

1 comentariu

Liviu 25-07-2011 - 14:30

I-au tampit de tot … Dau la cap !!! Cine scapa cu mintea intreaga din aceasta incercare prin care trece omenirea este chiar tare !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS