Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Si-a ucis sotul pentru a-l scapa de suferinta

Si-a ucis sotul pentru a-l scapa de suferinta

scris de Ziua Veche
0 afisari

Cristian Ciocan-purtatorul de cuvant al Politiei CapitaleiO femeie in varsta de 59 de ani din sectorul 2 al Capitalei si-a ucis sotul, care era bolnav si imobilizat la pat, pentru a-l scapa de suferinta, a declarat miercuri pentru Mediafax purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Cristian Ciocan.

 El a precizat ca Florina H. (59 de ani) i-a aplicat sotului sau Nicolae (73 de ani) mai multe lovituri cu ciocanul in cap, fapta fiind comisa in 12 septembrie. Pentru ca barbatul nu a murit, dupa cateva ore l-a lovit cu o sabie in cap. Batranul nu a murit nici dupa lovitura cu sabia, astfel ca sotia lui i-a pus o perna pe fata si l-a sufocat. Dupa ce barbatul a murit, femeia a dormit cu el in pat doua zile, pana cand fiul lor a venit in vizita marti seara si a vazut cadavrul. Acesta a anuntat politia, iar femeia a fost retinuta pentru omor calificat si urmeaza sa fie prezentata Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare preventiva.

Anchetatorii urmeaza sa solicite o expertiza psihiatrica in cazul femeii.

 

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult