Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Sibiu: Nouă persoane rănite în accidentul de pe A1. A fost activat Planul Roşu

Sibiu: Nouă persoane rănite în accidentul de pe A1. A fost activat Planul Roşu

scris de B.C.R
194 Afisari

Nouă persoane au fost rănite în accidentul rutier de pe A1 de joi dimineaţă – un bărbat are traumatism grav la un picior şi urmează să fie preluat de elicopterul SMURD, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

„În acest moment, toate cele 9 persoane au fost asistate medical, toate sunt conştiente. Două persoane au fost încarcerate, acestea au fost extrase de echipajele de descarcerare. Este vorba despre un bărbat şi o femeie. Echipajul SMURD a preluat un bărbat de 38 de ani cu traumatism ocular. Un bărbat cu un traumatism grav la picior de aproximativ 40 de ani urmează a fi preluat de elicopterul SMURD. Două victime au fost preluate de ambulanţele SAJ: o femeie de 73 de ani cu traumatism la picior şi un bărbat cu traumatism ocular. Alte 4 victime au fost preluate de ATPVM acestea nu prezintă răni grave, dar sunt transportate la CPU a Spitalului Militar din Sibiu”, a precizat Andreea Ştefan.

Şi cea de-a noua victimă este transportată la spital pentru investigaţii suplimentare. Are un atac de panică şi o stare de rău, a adăugat sursa citată.

„Bilanţ final: toate cele 9 victime vor fi transportate la spital. Una de elicopterul SMURD, 4 de către echipajele ISU şi 4 de către echipajele SAJ”, a arătat Andreea Ştefan.

În accident au fost implicate două camionete şi un TIR pe A1, la km 245, ieşirile spre Păltiniş şi Mediaş, pe sensul Sibiu – Sebeş, potrivit Poliţiei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS