Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Sibiu. Şi-a omorât fosta soţie cu opt lovituri de cuţit

Sibiu. Şi-a omorât fosta soţie cu opt lovituri de cuţit

scris de M.I.
1 afisari

În halta CFR din localitatea Micăsasa, judeţul Sibiu, un bărbat din judeţul Sibiu şi-a omorât fosta soţie, sâmbătă după-amiază, cu opt lovituri de cuţit, atacatorul fiind prins de poliţişti.

crima_dubla_vasluiCercetările sunt coordonate de un procuror criminalist al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, atacatorul fiind prins. Reprezentanţii Poliţiei au declarat corespondentului Mediafax că femeia, care are în jur de 30 de ani, a fost ucisă cu opt lovituri de cuţit, în halta CFR din Micăsasa, judeţul Sibiu, medicii încercând să o resusciteze, însă fără succes.

La locul faptei a plecat un procuror criminalist. Din primele informaţii pe care le deţinem, autorul a fost reţinut. Fapta s-a petrecut în halta CFR din localitatea Micăsasa, victima fiind, se pare, fosta soţie a autorului„, a declarat Adriana Şandru, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult