Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Sile Cămătaru a fost reţinut de autorităţile germane

Sile Cămătaru a fost reţinut de autorităţile germane

scris de A.B.
7 afisari

Vasile Balint, cunoscut sub numele de Sile Cămătaru, a fost prins într-o localitate din Germania, în urma unui control în trafic. El se află în custodia autorităţilor germane.  

camatari

foto: bzi.ro

Adrian Dumitrescu, şeful Serviciului Urmăriri din cadrul IGPR, a declarat pentru stirileprotv.ro, că politiştii germani au confirmat faptul că Sile Cămătaru a fost depistat la un control de rutină în trafic, într-o localitate din Germania, iar acum se află în custodia autorităţilor.

Sile Cămătaru va fi transferat în România în aproximativ două săptămâni .

Fraţii Ion şi Vasile Balint, cunoscuţi drept Nuţu şi Sile Cămătaru, au fost condamnaţi, vineri, de instanţa supremă, printr-o decizie definitivă, la şase şi, respectiv, 13 ani de închisoare, judecătoorii menţinând, în cazul celor doi, sentinţa din faza inferioară a procesului.

Potrivit mamei celor doi, Nuţu Cămătaru se află în ţară şi intenţionează să se predea autorităţilor române.

1 comentariu

Stefan Pop 13-05-2012 - 15:09

Ramane de vazut ce vor face autoritatile noastre caci nemtii si-au facut cu cinste datoria. Macar acum, dupa declansarea acestui scandal de pomina, Statul sa isi dovedeasca autoritatea de drept.
Din pacate din ce in ce mai multi cetateni se indoiesc de autoritatile si Autoritatea acestui Stat. Au, de altfel, toate motivele sa o faca.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult