Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Sinucidere in curtea Politiei Judetene Botosani

Sinucidere in curtea Politiei Judetene Botosani

scris de Ziua Veche
4 afisari

Un politist de la Inspectoratul Judetean de Politie Botosani, s-a impuscat, joi, cu pistolul din dotare, in curtea interioara a institutiei, iar cadrele medicale ajunse la fata locului nu i-au mai putut salva viata.


Incidentul a avut loc in jurul orei 12.00, in curtea interioara a Inspectoratului Judetean de Politie Botosani, unde politistul s-a impuscat cu arma din dotare, informeaza Mediafax. Seful Politiei Judetene Botosani, Viorel Serbanoiu, a declarat ca politistul, Cristi Vieru, a fost gasit impuscat in cap. Cristi Vieru avea 42 de ani, era casatorit si avea doi copii. El ocupa functia de comisar sef la Compartimentul de Analiza si Sinteza din cadrul Inspectoratului Judetean de Politie Botosani. Serbanoiu a mai precizat ca barbatul era mort, iar cadrele medicale care au ajuns la fata locului nu au putut decat sa constate decesul. O comisie de ancheta cerceteaza cazul.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult