Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Sinucidere pe Facebook. Lucia Varga despre Andreea Ionescu

Sinucidere pe Facebook. Lucia Varga despre Andreea Ionescu

scris de Z.V.
4 afisari

Lucia Varga, deputatul PNL, pe care Andreea Ionescu, care a anunţat pe Facebook că se sinucide, a nominalizat-o in Mesajul de Adio, spune că Andreea i-a adus aceleaşi acuzaţii acum un an

lucia_varga

Lucia Varga (foto: RC)

„Niciodată nu mi-a lăsat impresia că ar avea probleme financiare sau de familie. Dacă aş fi ştiut că are probleme cu banii, aş fi ajutat-o. Nu înţeleg ce rău i-am făcut eu vreodată”, a declarat pentru Realitatea.net, deputatul PNL, Lucia Varga, fost secretar de stat la Ministerul Mediului în Guvernul Tăriceanu. Numele Luciei Varga este menţionat al doilea după mama funcţionarei publice în lista motivelor care o determină să se gândească la suicid.

Varga spune că a angajat-o pe Andreea Ionescu cu jumătate de normă pe post de consilier la Minister la recomandarea „cuiva”. „Am avut o colaborare foarte bună. Este o profesionistă în domeniul calităţii apei, am lucrat excelent şi cu dânsa şi cu soţul dumneai. Păreau o familie normală, fericită. Sper să nu recurgă la acest gest”, completează deputatul PNL.

Ea declară că în urmă cu un an, aceeaşi Andreea Ionescu a scris o scrisoare pe care a făcut-o publică şi în care îi aducea acuzaţii similare cu cele de azi.

O româncă a anunţat pe Facebook că se sinucide

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult