Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Slobozia – Percheziții la primǎrie. De ce fapte este suspectat primarul

Slobozia – Percheziții la primǎrie. De ce fapte este suspectat primarul

scris de Laurentiu Banches
1 afisari

Primarul orașului Slobozia, Alexandru Stoica, supectat că ar fi folosit ștampilele instituției pentru înmatricularea unor mașini de lux.

Slobozia - Percheziții la primǎrie. De ce fapte este suspectat primarul (foto:replicaonline.ro)

Polițiștii efectuează marți, 14 ianuarie, mai multe percheziții pe raza municipiului Slobozia, una dintre ele vizându-l chiar pe primar, suspectat că ar fi folosit ștampilele din primărie pentru înmatricularea unor autoturisme de lux. De asemenea, în dosar sunt mai multe persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de șantaj, cămătărie, fals, uz de fald și înșelăciune, polițiștii din cadrul IPJ Ialomița efectuând, în total, zece percheziții la domiciliile mai multor suspecți.

Acțiunea vizează probarea activității infracționale a șase persoane suspectate că în cursul anului 2013 ar fi comis mai multe infracțiuni de cămătărie, șantaj, fals, uz de fals și înșelăciune, informează IGPR într-un comunicat remis de Agerpres. La finalizarea perchezițiilor, suspecții vor fi conduși la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Ialomița, pentru cercetări.

La acțiune participă peste 70 de polițiști de investigații criminale și ordine publică, precum și luptători SAS din cadrul IPJ Ialomița, sprijiniți de luptători SAS din cadrul IPJ Călărași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia. În cauză s-a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale — IGPR și al DIPI

11 comentarii

UnUL 14-01-2014 - 09:42

Alt preacinstit USL-ist.

mircea 14-01-2014 - 09:58

sa mori tu malacule astia nu sunt produsul vostru di invatamant ,mai ales da partid(comunisti+PDL=LEPRE),a celor care au cultivat :mita,spaga si comisionul,mangleala,ciordeala si cordeala care acum e la rang de mare demnitate.

pathfinder 14-01-2014 - 10:57

E de la PSD pe filiera PCR.
Militar !?!

UnUL 14-01-2014 - 11:45

Ăștia care au cultivat ce spui tu acolo, mirciulică au fost dintotdeauna – și sunt și acum – PeSedeii.

mircea 14-01-2014 - 12:11

si tu chiar vrei ca eu si ceilalti sa te credem.Din totdeauna pestele se impute dela cap si se curata dela coada.Vrei sa spui ca Iliescu,Basescu,Isarescu ,Videanu,Berceanu,Udrea,Anastase,…… sunt produsul capitalismului??? ma cam indoiesc .Ei sunt produsul dacalilor din timpul Stalin, Ceausescu,cei indoctrinati de dascali ca tine.Daca nu esti multumit de rodul muncii tale,nu este cazul sa injuri si porcaiesti pe cei care nu impartasesc celeasi idei-portocalii si basinoase.Tu stii cine a distrus dialogul ???Dialogul a fost distrus de sumanele portocalii

UnUL 14-01-2014 - 13:11

Dr cine spune ceba=va de capitalism? Majoritatea PeSeDeilor au serioase rădăcin ăn comunism, de unde au

UnUL 14-01-2014 - 13:17

…„moștenit” apetența spre furt și escrocherie. Iar hoți mai mari ca Iacubov, Sachelarie (fie-i țărâna ușoară), Oprișan, Mazăre și Constantinescu, Dragnea, Mischie (ține-l, Doamne, mult și bine-n pușcărie)!); „Guzganul rozaliu, Bombo, etc (sub înaltul patronaj al celui „sărac și cinstit”) nu vei găsi la niciun alt partid – nu numai din România, dar nici din întreaga UE.

urbos 14-01-2014 - 13:19

Ca si scarbele alelalte, fratii lor de stema, pedelistii si restul gunoierilor vopsiti, crescuti sub curul securistului si comunistului Basescu.

UnUL 14-01-2014 - 13:28

Să înțeleg că tu ești liberal, Buboșel. Căci niciodată nu s-au potrivit mai bine versurile lui Eminescu:
Au de patrie, virtute, nu vorbeşte liberalul,
De ai crede că viaţa-i e curată ca cristalul?
Nici visezi că înainte-ţi stă un stâlp de cafenele,
Ce îşi râde de-aste vorbe îngânându-le pe ele….

urbos 14-01-2014 - 14:45

Cum nu vii tu,Tepes Doamne, ca punand mana pe ei,
Sa-i imparti in doua cete, in ji dani si in basei,
Si in doua temniti large, cu d-a sila sa-i aduni,
Sa dai foc la sinagoga si la casa de nebuni.

UnUL 14-01-2014 - 13:19

REIAU CĂCI M-AM CAM GRĂBIT LA TASTARE:
Dar cine spune ceva de capitalism? Majoritatea PeSeDeilor au serioase rădăcini în comunism, de unde au „moștenit” apetența spre furt și escrocherie. Iar hoți mai mari ca Iacubov, Sachelarie (fie-i țărâna ușoară), Oprișan, Mazăre și Constantinescu, Dragnea, Mischie (ține-l, Doamne, mult și bine-n pușcărie)!); „Guzganul rozaliu, Bombo, etc. (sub înaltul patronaj al celui „sărac și cinstit”) nu vei găsi la niciun alt partid – nu numai din România, dar nici din întreaga UE.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult