Laurenţiu Abaza şi-a tras un glonţ în cap în sediul poliţiei | Ziua Veche
Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Slobozia: Un politist şi-a tras un glonţ în cap în sediul poliţiei

Slobozia: Un politist şi-a tras un glonţ în cap în sediul poliţiei

scris de D.P.
10 afisari

Un poliţist local, în vârstă de 49 de ani, din Slobozia, s-a împuşcat duminică dimineaţa cu arma din dotare, chiar în sediul poliţiei locale Slobozia.
Agentul Georgel T., de 49 ani, a venit de dimineaţă la ora 7 la serviciu, a patrulat de cîteva ori pe străzile oraşului, iar apoi a revenit la sediul Poliţiei Locale de pe strada Răzoare. A intrat în grupul sanitar al unităţii, şi-a scos pistolul din dotare, după care şi-a tras un glonţ în cap.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ialomiţa, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă coordonată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, care efectuează cercetări cu privire la situaţia de fapt şi pentru stabilirea împrejurărilor care au dus la producerea acestui eveniment.

Poliţistul local, care se afla în timpul serviciului, se întorsese la sediu, a intrat în toaletă şi şi-a tras un glonţ în cap cu arma pe care o avea asupra sa. Nu se cunosc motivele pentru care poliţistul a ales să se sinucidă, apropiaţii susţinând că nu ar fi avut probleme atât de grave încât să recurgă la acest gest. Poliţistul a fost gardian public în cadrul Poliţiei Comunitare, fiind preluat, în aprilie 2005, la Poliţia locală Slobozia. Ultima testare psihologică a fost făcută în luna mai a acestui an, rezultatul fiind corespunzător pentru activitatea pe care o desfăşura.

Potrivit directorului executiv al Poliţiei Locale Slobozia, Laurenţiu Abaza, agentul de ordine publică era un om ‘deosebit, corect, conştiincios, respectuos’, acesta declarându-se surprins de gestul său de a se sinucide.

‘M-a surprins prin gestul său, cu toate că la vârsta lui, de 49 de ani, nu pot să spun că avea o sănătate de fier. Avea nişte sensibilităţi. La trei zile de când a revenit din concediu medical, am purtat o discuţie cu el, foarte scurtă, dar nu mi-a oferit multe indicii. Mi-a spus doar că medicul i-a constatat nişte probleme legate de tensiunea arterială, nimic altceva. (…) Problemele lui de familie erau cele fireşti, cunoscute de ani de zile, pentru că locuia singur. Ştiu că plătea pensie alimentară. Nu cunosc să fi avut evenimente neplăcute în ultima perioadă care să îl determine să facă acest gest’, a declarat Laurenţiu Abaza.

15 comentarii

BULA 30-09-2012 - 16:25

Nasoala treaba !
Ii rog pe cei care s-au hotarat sa incheie socotelile cu viata si au la dispozitie o puscoace, sa ne faca si noua un bine si sa ne scape de cateva lichele de prin partide. Decat sa moara prin WC-uri, cum a patit acest nefericit, e de preferat „in lupta dreapta” si pentru binele comunitatii.

Huhu Ciu 30-09-2012 - 16:32

Corect, dar sa incepa cu cei mai mari hoti din Univers, cipilicarii!

BULA 30-09-2012 - 16:39

Lasa-i pe astia pe care ii injuri tu zilnic. Noi trebuie sa ne socotim in primul rand cu jegurile de la conducere, ca prin astea s-au facut toate relele.

Huhu Ciu 30-09-2012 - 16:50

Bun, jegurile romanesti, slugi ale evreilor, scapam de ele, puscarie…, evreii ii inlocuiesc cu alte slugi ale lor!
Stapinii trebuie sa dispara intii, la inchisoare…, nu slugile!

Huhu Ciu 30-09-2012 - 16:53

Daca evreul Rege al hotilor B. Madoff nu ar fi fost bagat la racoare ci slugile lui, el ar fi gasit alte slugi si ar fi continuat sa fure!

jan dinu 30-09-2012 - 18:45

— Urmashii —trebuie sa plateasca glontul folosit in zadar !
HuHu Ciu daca i-a fost pshiholog trebuie pedepsit ca n-a
preintimpinat aceasta . EL se pare ca a avut doar un singur pacient – MADOFF- de unde nu poate ieshi ca luat de ape in virtutea inertiei !….
JD-USA (adevarat autentic )….

digital 30-09-2012 - 19:22

urmașii ar trebui să-ți tragă ție unul în deebla aia țighănească!

Huhu Ciu 30-09-2012 - 20:58

Allah akbar!

Lupu Ardelean 01-10-2012 - 03:35

Vezi huhule nu cumva Doamne fereste sa faci si tu vreo prostie de acest fel. Nu de altceva dar gindeste-te ce paguba ai face, bai taticule, un glonte costa pe la cinci lei, zau c-ar fi paguba. Sti ce, mai bine spinzura-te, este zau o idee buna, vezi tu, acelasi streang vor putea apoi urbos si digital sa-l foloseasca in acelasi scop si nu ati provocat nici o paguba avutiei nationale.HEHEHE…

Huhu Ciu 01-10-2012 - 14:51

DISPARI ji dane, in IAD!

Huhu Ciu 30-09-2012 - 20:59

Esti neautenticul, falsul JD!

Huhu Ciu 01-10-2012 - 07:03

Ca bine zici JANE, de fapt ai dreptate, pai ce dracu ar avea bietul politist roman crestin cu blestematul ala de Allah, satana musulmanilor, preaspurcatul de mohamed si tot gunoiul arabetilor. Sti ma ia gura aiurea de cind am fost internat la spitalul de….. sti tu…cei care se cred Napoleoni…PTIUU..

Huhu Ciu 01-10-2012 - 14:49

Evreule ti-am interzis sa postezi CU nickul meu, blestemat esti in veci, tu si poporul tau de mari hoti, AMIN!

jan dinu 01-10-2012 - 05:48

—– ATENTIE —– dezmintire
EU .originalul JD-USA am postat la acest subiect doar
la ” Urmashii trebuie sa plateasca glontul folosit in zadar ”
NU vreau sa -mi puna in circa orice ticalos care-mi foloseste nickul
prin frauda ! Injuraturile ,blestemele ,mojiciile nu le folosesc
mai ales ca numele shi prenumele sunt reale !
RUSINE !!!!!!
JD-USA

jan dinu 01-10-2012 - 06:57

—– ATENTIE —– dezmintire—– revenire
Combat uzul cuvintelor pacatoase, nu le folosesc dar in cazul lui urbos ciuhu si digital ramine valabil ce am sustinut,deorece este dificil a gasi un alt termen de clasificare al lor decit imbecili si bestii ordinare, iar din moment ce aceste creaturi nu sint oameni cred ca nu am pacatuit si nu am gresit cu nimica. Numele shi prenumele sunt reale dar sint ale vinzatorului de la chioscul de ziare pe care-l cunosc de douazeci de ani !
JD-USA (corect)

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult