Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şoc şi groază la Şiviţa. Două fetiţe au ars de vii

Şoc şi groază la Şiviţa. Două fetiţe au ars de vii

scris de D.S.S.
239 Afisari

Şoc şi groază într-o localitate din judeţul Galaţi. Flăcările au luat viaţa la doi copii lăsaţi singuri în casă. Două fetiţe în vârstă de un an şi cinci ani au murit, miercuri, iar un băiat de 11 ani a fost rănit, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa lor din localitatea gălăţeană Şiviţa.

foto:Agerpres

Potrivit primelor informaţii furnizate de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, în momentul izbucnirii incendiului cei trei copii erau singuri acasă. Unul dintre ei, un băiat de 11 ani, a reuşit să iasă din casă pe un geam, rănindu-se în cioburi.

Cele două fetiţe care se aflau în locuinţa cuprinsă de flăcări au murit în urma incendiului, a declarat Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, precizând că, cel mai probabil, copiii rămaşi singuri în casă s-au jucat cu focul. Băiatul rănit a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la spital.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS