Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şofer beat a accidentat mortal un om aflat în staţia de autobuz

Şofer beat a accidentat mortal un om aflat în staţia de autobuz

scris de M.I.
2 afisari

Un bărbat a fost accidentat mortal de un autoturism, duminică, în centrul municipiului Constanţa, în timp ce se afla pe trotuar, într-o staţie de autobuz.

ambulanta_smurd

Şofer beat, a accidentat mortal un om aflat în staţia de autobuz

Potrivit Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) Constanţa, citat de Agerpres, un tânăr în vârstă de 25 de ani, aflat ameţit de alcool la volanul unui BMW şi conducând cu viteză mare, a pierdut controlul direcţiei maşinii, a pătruns pe trotuar şi a omorât un pieton în vârstă de 71 de ani care aştepta autobuzul, în staţie. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 7,15, pe strada Mircea cel Bătrân. Conducătorul auto a spulberat atât pietonul, cât şi o tarabă de ziare care era montată pe trotuar.
Şoferul a încercat să fugă de la locul comiterii accidentului rutier, dar a fost prins de un jandarm care ieşise din tură de la locul de muncă. Din primele verificări ale poliţiştilor a reieşit că acesta avea o alcoolemie de 0,43 la mie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult