Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şofer prins cu 230km/oră pe autostrada A1 Deva-Nădlac (VIDEO)

Şofer prins cu 230km/oră pe autostrada A1 Deva-Nădlac (VIDEO)

scris de Misu Andrei
172 Afisari

Un bărbat din Maramureş a fost depistat în timp ce conducea maşina pe autostrada A1 Deva-Nădlac,în judeţul Arad, cu 230 km pe oră. Poliţiştii i-au dat o amendă de 3.300 de lei şi i-au suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

”Poliţiştii Biroului de Poliţie Autostradă A1 Deva-Nădlac au depistat la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 13.30, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din judeţul Maramureş. Pistolul TrueCam a înregistrat o viteză de deplasare de 230 km./h., fiind depăşită viteza legală de deplasare cu 130 km./h. pe un tronson unde limita de viteză este de 100 km./h”, a transmis IPJ Arad.

Bărbatul a fost amendat cu 3.300 de lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulaţie.

”Atragem atenţia conducătorilor auto că viteza este una dintre principalele cauze generatoare de accidente rutiere cu consecinţe grave. Pentru prevenirea acestora, poliţiştii acţionează permanent, cu pistolul TrueCam şi radarele montate pe autospeciale, pentru impunerea vitezei legale de deplasare”, a precizat IPJ Arad.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult