Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Şoferul care a omorât trei persoane la Cluj, arestat

Şoferul care a omorât trei persoane la Cluj, arestat

scris de C.F.V.
11 afisari

Bărbatul care a accidentat în noaptea de Revelion o familie la Cluj a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. El poate face recurs în 24 de ore. Mandatul intră în vigoare miercuri.

Acesta le-a povestit magistraţilor că nu i-a văzut pe cei trei, o fetiţă de trei ani, tatăl şi unchiul ei, din cauza artificiilor care s-au aprins exact în faţa lui. În urma impactului cei doi bărbaţi au fost proiectaţi în spatele maşinii iar fetiţa a fost proiectată pe carosabil. El a mai povestit magistraţilor de la Judecătoria Cluj că a fugit de la locul accidentului din cauză că s-a speriat de vecinii care vroiau să-l bată şi că nu a băut decât un pahar cu ţuică în acea seară.

Accidentul s-a produs în noaptea de Revelion, pe strada Horea din localitatea Floreşti, judeţul Cluj, unde doi bărbaţi de 27 şi 33 de ani şi un copil de 3 ani au fost loviţi de o maşină al cărei şofer a plecat de la locul accidentului. În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar a doua a decedat imediat ce ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor. Fetiţa în vârstă de trei ani a ajuns în stare gravă la spital, însă nu a mai putut fi salvată.

Accidentul s-a produs în noaptea de Revelion, pe strada Horea din localitatea Floreşti, judeţul Cluj, unde doi bărţi de 27 şi 33 de ani şi un copil de 3 ani au fost loviţi de o maşină al cărei şofer a plecat de la locul accidentului. În urma impactului, o persoană a murit pe loc, iar a doua a decedat imediat ce ajuns la Unitatea de Primire a Urgenţelor. Fetiţa în vârstă de trei ani a ajuns în stare gravă la spital, însă nu a mai putut fi salvată.

„Fetiţa a fost adusă după miezul nopţii la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, având politraumatism cranian şi abdominal. Prezenta şi ruptură de splină, contuzie hepatică şi o contuzie pancreatică. Medicii au intervenit chirurgical pentru stoparea hemoragiei, dar aceasta a fost severă astfel încât în cursul dimineţii de marţi s-a declarat decesul fetiţei”, a precizat directorul medical al Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj, Călin Lazăr,potrivit Mediafax. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Anca Bolba, celelalte două persoane decedate în urma accidentului erau tatăl fetiţei şi unchiul acesteia.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult