Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Șoferul unui camion a făcut infarct la volan și a murit, pe DN17

Șoferul unui camion a făcut infarct la volan și a murit, pe DN17

scris de B.C.R
215 Afisari

Un camion a a ieşit de pe şosea, luni, 18 martie, la Dorna Candrenilor, în judeţul Suceava, iar bărbatul aflat la volan a fost găsit de salvatori în stop cardio-respirator. Șoferul nu a răspuns la manevrele de resuscitare și a fost declarat decedat.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Lețcani, județul Iași, a făcut infarct luni, 18 martie, în timp ce conducea un camion pe DN 17, pe raza localității Dorna Candrenilor.

În momentul în care i s-a făcut rău, șoferul  a pierdut controlul autocamionului pe care îl conducea, iar autovehiculul a ieșit de pe carosabil și s-a lovit de un mal de pământ.

La fața locului, pe raza localității Dorna Candrenilor, s-au deplasat pompierii militari, cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Pompierii militari au extras victima din autovehicul, iar echipajul medical, ajutat de paramedicii SMURD, au efectuat manevre de resuscitare.

Șoferul nu a răspuns la manevrele de resuscitare, iar cadrele medicale au declarat decesul bărbatului.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS