Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Solomon turbeaza cand il vede la televizorul din celula pe Mititelu

Solomon turbeaza cand il vede la televizorul din celula pe Mititelu

scris de Ziua Veche
0 afisari

 

.Ex-primarul Craiovei Antonie Solomon, arestat in luna martie, imparte cu alti 11 detinuti o celula din Penitenciarul Galati. „Fata de greiere”, cum l-au poreclit colegii, si-a cistigat deja simpatia acestora. „Vor sa-l puna sef de camera. E bun si intelegator cu toata lumea. isi iese din fire doar cind il mai vede pe Mititelu la televizor. Atunci parca turbeaza, injura, face urat. Zice ca din cauza lui si a lui Penescu a ajuns el aici. Si tot spune ca ‘jigodiile alea’ o sa ajunga la fel ca el, in puscarie”, a dezvaluit un coleg de detentie, pentru GSP.


Solomon si-a impresionat colegii, de curand, cand la sapte dintre ei, care au acasa o situatie materiala precara, le-a dat cate 3 milioane de lei vechi. „Toti l-au declarat ‘fratele lor’ si nu va mai avea nici o problema cat timp va ramane acolo”, a mai spus aceeasi sursa a GSP.

0 comentariu

M_D_L 25-05-2010 - 05:16

Capitalistii sunt in stare sa vanda si funia cu care vor fi spanzurati mai tarziu – asa a spus taica Lenin.

Bancherii si bisnitarii occidentali s-au lacomit la castigurile rezultate din comercializarea marfurilor fabricate in China, fara sa se gandeasca la ce va urma dupa ce China va deveni numarul unu in materie de productie, tehnologie si armament. De parca n-ar fi avut ce sa manance si le trebuiau niste miliarde de dolari in plus. Au fost dementi cand au luat decizia sa contribuie la dezvoltarea si inarmarea acestui colos cu peste 1,3 miliarde de locuitori, mai multi decat in Europa, SUA si Rusia, luate impreuna.

jure 08-06-2010 - 19:32

c

carol signus 08-06-2010 - 19:36

in momentul cand utopia ue va fi eliminata care este un fel casa de ajutor reciproc, si se reintroduc monedele nationale,deci si munca ,atunci se atenueaza criza,pana atunci ea va continua cu siguranta ,si va da nastere la conflicte intre europeni

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS