Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Soric il santaja pe seful Politiei?

Soric il santaja pe seful Politiei?

scris de Ziua Veche
1 afisari

Aurelian Soric Mai multe surse din IPJ Neamţ susţin că Aurelian Şoric şi-ar fi păstrat funcţia prin şantaj. Mai exact, l-ar fi înregistrat pe şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, a cărui demitere este analizată de premierul Boc, şi s-ar fi folosit de această înregistrare ori de câte ori ar fi avut nevoie. Doar că Şoric nu-şi mai aminteşte nimic. Între timp, îşi exersează engleza la televizor şi spune că nu are de ce să fie demis.

Aurelian Şoric a fost întrebat în ediţia de marţi a emisiunii „La Ordinea Zilei” dacă există o înregistrare care demonstrează că şeful Poliţiei Române ar fi încercat să negocieze cu el nişte posturi. Răspunsul şefului IPJ Neamţ nu a fost unul foarte sigur.

„Nu cred. De la acea perioadă a trecut un an. Nu-mi amintesc exact. Nu cred”, a spus Şoric, citat de Antena3.ro.

 Pe de altă parte, un fost ofiţer al serviciului secret al internelor a susţinut într-un raport trimis la Bucureşti că Aurelian Şoric apăra clanul Mararilor pentru a obţine diverse beneficii, informează Realitatea.net.

 Potrivit lui Constantin Nechita, Aurelian Şoric joacă poker cu interlopii şi are interese comune cu cei din clanul Mararilor. ,,Relaţiile de interes material au condus la intensificarea activităţii infracţionale a membrilor gruparii Mararu”, scria in raportul său fostul ofiţer al serviciului secret.

 Toate rapoartele lui au făcut obiectul unor verificări, care nu s-au soldat însă cu vreo sancţiune la adresa şefului IPJ Neamţ, deoarece aspectele sesizate nu au fost probate. La rândul său, Aurelian Şoric a negat toate acuzaţiile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult