Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Comisarul Soric, proprietar de bloc la Iasi

Comisarul Soric, proprietar de bloc la Iasi

scris de Ziua Veche
1 afisari

Comisarul Aurelian Şoric, fostul şef al IPJ Neamţ, a construit într-o zonă centrală din Iaşi o clădire de birouri pe care ar fi închiriat-o cu puţin timp înainte de izbucnirea scandalului de la Interne, potrivit unor surse din mediul de afaceri. Numai din chirie, poliţistul ar urma să încaseze în următorii zece ani suma de 216.000 de euro.

Clădirea este situată pe strada Tăietoarei, numărul 24 bis, într-o zonă foarte bine cotată, pe un teren cu supraţa de 308 metri pătraţi. În vecinătatea proprietăţii lui Şoric se află clădirile Universităţii Tehnice „Gheorghe Asachi”, „Iulius Mall”, căminele şi cluburile studenţeşti şi se ridică un ansamblu rezidenţial care va avea 96 de apartamente.

Acum, după mai bine de doi ani de zile, Şoric a închiriat imobilul unor persoane care vor să-i schimbe destinaţia.

Ne aduce interlopii la uşă şi scandalul. A pornit cu ideea de clădire de birouri cu un spaţiu de alimentaţie publică la parter, clădirea a stat nefolosită un an şi jumătate aproape, iar acum a închiriat-o cu 1.800 de euro pe lună unuia care vrea să facă cafe-bar. Şoric îşi amortizează investiţia, nu îi pasă că ne aduce nouă scandal la uşă. Clădirea asta să îi spună el cui vrea că a făcut-o cu bani cinstiţi. I s-a sugerat să facă un magazin, o grădiniţă sau o policlinică privată, acestea nu există în zonă şi ar fi fost utile pentru noi, nu ne-a băgat nimeni în seamă”, a precizat unul dintre puţini locatari ai străzii Tăietoarei care ştiu că imobilul îi aparţine fostului şef al IJP Neamţ, Aurelian Vasea Şoric.

Aurelian Şoric, şi-a dat demisia, marţi, din funcţia de şef al IPJ Neamţ.

Panoul tehnic a dispărut

Noul chiriaş al lui Şoric şi-a trimis ieri oamenii să stea de pază pe lângă clădire. Panoul cu date despre construcţie, pe care figura numele proprietarului Aurelian Vasea Şoric, a fost demontat de chiriaş şi aruncat pe jos, lângă groapa de gunoi, astfel încât să nu poată fi pozat şi apoi a dispărut.

Citiţi mai multe aici.

0 comentariu

jan dinu 29-05-2010 - 00:37

Daca nu puteti face nimic impotriva naturii „terestre ” stabilita de ADONAI
sigur atzi reushi s-aveti numele legenda !
Shalom !

JD-USA

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult