Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Soţia şi cuscra lui Borbely, audiate la DNA

Soţia şi cuscra lui Borbely, audiate la DNA

scris de C.F.V.
8 afisari

Soţia şi cuscra ministrului Mediului, Laszlo Borbely au fost chemate joi la audieri la DNA. Audierile sunt făcute în dosarul de trafic de influenţă.

Laszlo Borbely spune ca radioactivitatea in Romania nu este periculoasa

Laszlo Borbely spune ca radioactivitatea in Romania nu este periculoasa

Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a declarat  miercuri că discutat cu Kelemen Hunor şi Marko Bela, despre acuzaţiile formulate la adresa sa şi că nu are nicio implicare în acest caz, despre care a aflat din presă, considerând că “ceea ce apare în comunicatul DNA este nefondat”. Procurorii DNA au efectuat, miercuri dimineaţa, o percheziţie într-un imobil care ar aparţine unei rude a ministrului Laszlo Borbely, în dosarul în care se fac cercetări privind un presupus trafic de influenţă privind atribuirea unor contracte de lucrări ale Administraţiei Naţionale “Apele Române” către o firmă din Negreşti Oaş.
Ministrul Mediului Laszlo Borbely ar fi beneficiat de lucrări de 20.000 de euro pentru amenajarea acestui apartament, în schimbul influenţei sale în atribuirea contractelor.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult