Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Soţia unui fost poliţist, găsită împuşcată

Soţia unui fost poliţist, găsită împuşcată

scris de M.A.
2 afisari

Soţia fostului adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Suceava, Mircea Smoleac, fost consilier pe probleme de ordine publică al prefectului de Suceava, a fost găsită, marţi seară, împuşcată în piept cu pistolul fostului poliţist.

pistol glock 9mm

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, Gabriel Panţiru, Mircea Smoleac şi-a găsit, marţi seară, soţia de 57 de ani împuşcată şi a sunat la numărul unic de urgenţă 112 solicitând o ambulanţă. Echipajul medical ajuns la faţa locului nu a făcut altceva decât să constate moartea femeii, transmite Mediafax. Potrivit sursei citate, femeia era împuşcată în zona toracică, cu pistolul deţinut legal de fostul poliţist. Panţiru a precizat că poliţiştii iau în calcul o sinucidere sau un accident, fiind aşteptat rezultatul necropsiei.

Fost adjunct al şefului IPJ Suceava, Mircea Smoleac s-a pensionat în februarie 2009 şi ulterior a fost angajat în cadrul Cancelariei prefectului de Suceava, Sorin Popescu, fiind consilier pe probleme de ordine publică şi situaţii de urgenţă până în august 2009 când funcţia sa a fost restructurată.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult