Acasa Actualitate-InternaInvestigatii SOV a năvălit cu gorilele la Realitatea să stopeze Wikileaks

SOV a năvălit cu gorilele la Realitatea să stopeze Wikileaks

scris de Ziua Veche
4 afisari

Sorin Ovidiu Vîntu, însoțit de o ceată de 40 de bodyguarzi a descins luni seara la sediul Realitatea TV pentru a opri dezvăluirea telegramelor Wikileaks.

Vîntu a năvălit cu gorilele la Realitatea pentru a stopa dezvăluirile WikileaksDescinderea lui Vîntu cu gealații săi ar fi avut drept scop oprirea publicării pe post a cablogramelor ambasadei americane din România către Casa Albă, care spuneau că țara noastră este controlată de un grup de oligarhi, simpatizanți ai Moscovei, printre care și Vîntu, alături de Dan Voiculescu sau Dinu Patriciu, au declarat surse din interiorul Realitatea TV citate de evz.ro.

Încă din cursul zilei de duminică, atunci când a văzut promo-ul făcut de Realitatea TV cu privire la „dezvăluirile despre moguli şi politicieni”, Vîntu s-a arătat iritat. Surse din trustul Realitatea Media spun că mogulul a telefonat la oamenii săi rămași încă în televiziune şi a încercat să oprească dezvăluirile despre influenţa sa în lumea politică şi în special pe lângă Mircea Geoană. Fără succes însă. Controlul editorial al televiziunii este deţinut de Sebastian Ghiţă, noul manager al Realitatea TV.

Duminică seara a fost încă un moment când Vîntu a realizat că a pierdut influenţa asupra postului pe care îl patronează. Furios, mogulul s-a repezit, însoțit de 40 de bodyguarzi, la sediul Realitatea TV. Scopul său declarat a fost să îl scoată pe Sebastian Ghiță din Realitatea și să își ia televiziunea înapoi.

Managerul postului a sunat la 112 şi a chemat poliţia care a sosit imediat pentru a preîntâmpina ciocnirea dintre bodyguarzii lui Vîntu și cei de la BGS cu care Realitatea Tv are contract de pază.

Însoțit de o parte din gărzile de corp, Vîntu a reușit să pătrundă în sediul televiziunii pentru o discuție cu Ghiță. Reprezentanții poliției au verificat contractul de management prin care Vîntu a cedat conducerea televiziunii către grupul Asesoft, reprezentat de Sebastian Ghiță și a constatat că mogulul nu mai are drepturi asupra RTV vreme de cinci ani cât prevede acordul.

Emisiunea moderată de Corina Drăgotescu ieri seară la Realitatea TV despre telegramele Ambasadei Statelor Unite la București, intrate în posesia Wikileaks, în care omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu este nominalizat de mai multe ori, s-a desfășurat sub presiunea discuțiilor aprinse între angajații firmei de pază aduse de SOV și cei ai firmei care asigură în acest moment paza televiziunii, dar și cu poliția și „mascații” la ușa studioului. Vîntu, susțin surse participante la discuția de aseară, s-ar fi arătat deranjat de faptul că Realitatea publică dezvăluirile Wikileaks, pe care le-a catalogat „niște prostii”, „niște aiureli”.

5 comentarii

Ciu Huhu 29-03-2011 - 00:09

Articolul aista-i manipulare a Ziua Veche!

cornelius 29-03-2011 - 01:20

De ce nu exista imagini? Nu mai exista nici macar un jurnalist in Realitatea, care, macar din instinct, sa prinda ceva cu telefonul mobil?

Timotei 29-03-2011 - 07:51

Prea e gogonata fenta lui Vantu ca sa fie o tampenie gen Huhu, mai ales ca se rasuflase deja in presa. Si pe urma, cum sa se dea in stamba, cand oricum ar fi aparut la TV.
Este sigur altceva! Ori mesaj negativ „gura si stati in banca voastra” pt cine crede ca ar putea debarca acum cand e incoltit (si care ar fi un semn de slabiciune pe termen lung), ori vrea sa creeze un precedent pentru Wikileaks, pt ca stie ca le vine randul pedelistilor

VIRUSU 29-03-2011 - 10:15

Nu l-a mai durut rotula?!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult