Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Spania: Şi-a ucis soţia şi a arătat cadavrul pe webcam rudelor

Spania: Şi-a ucis soţia şi a arătat cadavrul pe webcam rudelor

scris de C.P.
1 afisari

Poliţia Naţională a arestat în Torrejon de Ardoz (Madrid) un bărbat care şi-a ucis soţia, însărcinată, şi apoi le-a arătat rudelor, din România, pe webcam, cadavrul femeii, a informat marţi Poliţia din Madrid, relatează adevarul.es.

Politia din Madrid l-a arestat pe criminalul roman care a aratat cadavrul sotiei rudelor pe webcamBărbatul a fost arestat înainte să-şi ducă ameninţarea de a o ucide şi pe cumnata sa, de 13 ani, după ce socrul său a anunţat Poliţia din România, iar aceasta a informat Poliţia spaniolă. Faptele au avut loc luni, conform surselor oficiale, care au subliniat că arestarea bărbatului s-a produs cu ajutorul Poliţiei Române.

Agresorul şi-a strangulat soţia şi i-a arătat cadavrul pe Internet tatălui acesteia, socrul său, pe care l-a avertizat că, atunci când sora victimei, în vârstă de 13 ani, va ajunge acasă, va avea aceeaşi soartă.

Spaniolii care comentează articolele de pe site-urile care au preluat ştirea profită pentru a mai lovi o dată în românii imigranţi şi a-şi etala prejudecăţile gen „români egal infractori”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult