Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Spargatori de locuinte opriti cu focuri de arma

Spargatori de locuinte opriti cu focuri de arma

scris de Ziua Veche
0 afisari

Politistii bucuresteni de la Serviciul de Investigatii Criminale Sector 6 au tras, joi la prânz, doua focuri de arma in plan vertical, pentru a opri trei spargatori de locuinte pe care ii urmareau in trafic, in zona Pasajului Lujerului. Christian Ciocan, purtatorul de cuvânt al Politiei Capitalei, a declarat, joi, ca suspectii sunt doi barbati si o femeie, care au avut, in cursul zilei, o tentativa de spargere in zona Politehnicii si o alta in cartierul Militari, informeaza Mediafax.


Cei trei erau urmariti si pentru o spargere in Timisoara, fiind suspectati de infractiuni asemanatoare si in alte judete limitrofe Capitalei. Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale Sector 6 Bucuresti i-au depistat, pe cei trei, in cartierul Militari, insa acestia au fugit cu o masina, iar politistii i-au urmarit. In zona Pasajului Lujerului, ofiterii au tras doua focuri de arma in plan vertical, pentru ca suspectii nu au oprit autoturismul, desi fusesera somati de oamenii legii. Presupusii spargatori au fost dusi la sediul Investigatii Criminale Sector 6 pentru audieri. Potrivit lui Ciocan, politistii i-au cautat pe acestia si in Timisoara, saptamâna trecuta.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult