Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Spectator ucis de o mașină la Raliul de la Câmpulung Muscel

Spectator ucis de o mașină la Raliul de la Câmpulung Muscel

scris de C.F.V.
352 Afisari

Un accident în care a fost implicat şi un spectator de 35 de ani a avut loc sâmbătă, 21 octombrie, în a treia manşă de antrenamente a ultimei etape din Campionatului Naţional de Viteză în Coastă, de la Câmpulung Muscel, pe traseul Lereşti-Voina. Potrivit Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS), bărbatul se afla într-o zonă interzisă publicului. ISU Argeș a informat că spectatorul a decedat.
Bărbatul care a fost lovit de o mașină de curse într-un loc interzis accesului public nu a mai fost transportat la București. După ce a plecat stabilizat de la spitalul municipal Câmpulung, pe drumul spre stadion, unde era așteptat de elicopterul SMURD, starea victimei s-a agravat.

În ciuda eforturilor depuse la fața locului de către personalul medical de a-l resuscita, timp de peste 45 de minute, bărbatul nu a mai putut fi salvat.
În a treia manșă de antrenamente, într-un viraj de stânga, Claudiu Ciucă, pilotul cu numărul de concurs 83, a părăsit carosabilul și mașina de concurs a intrat într-o zonă interzisă publicului, oprindu-se într-o altă mașină.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult