Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Spiderman prins la furat

Spiderman prins la furat

scris de Ziua Veche
15 afisari

.Un fost angajat al circului Globus din Capitala a fost prins la furat de politistii de la Sectia 11. Hotul nostru, Timofte Iulian de 23 de ani, original din Botosani, acrobat la circ, patrundea in casele bucurestenilor prin procedee de escaladare si pendulare.

La inceputul anului acesta a intrat intr-o casa din sectorul 3 de unde a plecat cu un telefon mobil, un lantisor de aur si bani in valoare de 1500 de lei. Tot in acelasi sector Spiderman-ul autohton a ancorat un cablu la un etaj superior si prin pendulare a intrat pe geamul de la baie intr-o alta locuinta de unde a furat electronice de 12.000 de lei. La doua luni dupa prima spargere acesta a lovit din nou, tot in sectorul 3 unde a plecat din locuinta unui bucurestean cu doua telefoane mobile, trei ceasuri de bani si bani, prejudiciul cauzat fiind de 3000 de lei.

Paguba a fost recuperat de politisti in proportie de 80%. Din fericire pentru bucuresteni tanarul acrobat este retinut acum pentru furt calificat si isi va perfectiona arta la trapez de acum incolo la inchisoare pentru infractiunea de furt calificat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult