Acasa Actualitate-InternaInvestigatii SRI nu comentează dispariţia documentelor secrete de la Piteşti

SRI nu comentează dispariţia documentelor secrete de la Piteşti

scris de M.I.
3 afisari

SRI cunoaşte situaţia de la Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare sucursala Cercetări Nucleare Piteşti, a declarat şeful Biroului de presă al Serviciului, Sorin Sava, menţionând că este vorba despre „o activitate confidenţială”, transmite Mediafax.

SRIRegia Autonomă pentru „Activităţi Nucleare” – Sucursala Cercetări Nucleare Piteşti a semnalat dispariţia a 75 de documente clasificate „care sunt iremediabil pierdute„, cu date de emitere a informaţiilor secrete disparate care acoperă perioada 1979-2002, SRI derulând investigaţii, relatează HotNews.

Cu ocazia unui inventar de rutină, conducerea Regiei Autonome pentru „Activităţi Nucleare” – Sucursala Cercetari Nucleare Piteşti (SCN) a constatat lipsa a 75 de documente cuprinzând informaţii clasificate, din domeniul cercetării nucleare.

Marin Ciocănescu, şeful Structurii de Securitate şi director adjunct Securitate Nucleară, a confirmat existenţa anchetei, menţionând însă că documentele pierdute nu prejudiciază siguranţa naţională.

1 comentariu

nicu 18-07-2011 - 14:17

secrete nucleare+ focoase de racheta =) racheta nucleara alo sri ia vedeti ce e aci ca miroase de la o posta a alkcaida o organizatie deosebit de pericoioasa ce se ocupa cu traficul de fier vechi si alte metale cu valore de inventar ff mare o adevarat tiganie

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult