Acasa Actualitate-InternaInvestigatii SRI se implică în cazul bărbatului ciuruit cu mitraliera

SRI se implică în cazul bărbatului ciuruit cu mitraliera

scris de A.B.
3 afisari

Tânărul de 26 de ani împuşcat luni seară cu o armă Kalashnikov şi cu un pistol mitralieră a fost audiat miercuri la Spitalul Floreasca. Cu toate că şapte gloanţe l-au pătruns în atac, bărbatul se simte mai bine şi a putut da o declaraţie amplă în faţa poliţiştilor. Anchetatorii au cerut şi ajutorul Serviciului Român de Informaţii în acest caz.

Bărbatul împușcat a fost supus în cursul nopţii de luni mai multor intervenții chirurgicale, având plăgi împușcate în zona mâinilor, picioarelor, toracelui și a capului.

Victima făcea parte dintr-un grup de cămătari și nu are antecedente penale. Pentru că acum nu se mai află în prima linie a grupării, anchetatorii au avansat ipoteza că ar fi vorba despre o reglare de conturi. Polițiștii sunt în căutarea a doi suspecți care au tras asupra lui dintr-o maşină neagră cu număr de Bulgaria, cu un pistol-mitralieră AK-47 şi cu un pistol de 9 mm cu amortizor.

La faţa locului anchetatorii au găsit două arme, un pistol mitralieră de tip AKM cu pat rabatabil, de calibru 7,62 milimetri şi un pistol Makarov, de calibru 9 milimetri. Anchetatorii presupun că, în momentul în care atacatorii au îndreptat armele către victimă, aceasta s-a ghemuit în spatele portierei, iar puterea gloanţelor a fost atenuată de tabla maşinii.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS