Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Suceava: Un poliţist de frontieră, împuşcat de un poliţist aflat în misiune

Suceava: Un poliţist de frontieră, împuşcat de un poliţist aflat în misiune

scris de A.B.
4 afisari

Un agent de Polţie al IPJ Suceava, aflat în misiune de patrulare în zona comunei Ulma, aproape de graniţa cu Ucraina, a văzut o persoană suspectă şi i-a ordonat să stea pe loc. Pentru că persoana respectivă nu s-a oprit, poliţistul l-a somat, însă cel vizat a luat-o la fugă. Poliţistul a tras un foc de avertisment.

politist

foto: ziarelive.ro

Purtătorul de cuvânt al Serviciul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Suceava, Ilie Poroch Seriţan, a confirmat că în cazul de la Ulma a fost implicat un agent de Poliţie de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brodina.

„Bărbatul respectiv a continuat să fugă, astfel că poliţistul IPJ Suceava a tras din nou după el un foc de avertisment, însă se pare că l-a nimerit în gambă. Persoana urmărită era îmbrăcată în civil, însă din informaţiile de până acum se pare că este vorba despre un poliţist de frontieră”, a declarat şeful IPJ Suceava.

El a precizat că agentul de poliţie de frontieră era în timpul liber, era îmbrăcat cu haine civile şi conducea maşina personală.

 Potrivit acestuia, o echipă mixtă formată dintr-un procuror, un ofiţer judiciarist şi un criminalist a plecat la faţa locului să cerceteze evenimentul.

Şeful IPJ Suceava nu a putut preciza dacă bărbatul respectiv făcea contrabandă cu ţigări sau cu alcool.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult