Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Suspect în tentativa de jaf de la Afumaţi, reţinut la Nădlac

Suspect în tentativa de jaf de la Afumaţi, reţinut la Nădlac

scris de M.A.
3 afisari

Unul dintre suspecţii în cazul tentativei de jaf de la Afumaţi a fost reţinut în noaptea de joi spre vineri la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac.

Vama Nadlac

foto: aradon.ro

”Cu ocazia controlului documentelor de călătorie ale pasagerilor aflaţi într-un autocar ce avea ca destinaţie Spania, poliţiştii de frontieră arădeni l-au depistat pe bărbatul în vârstă de 30 de ani, având domiciliul în judeţul Ialomiţa, care era dat în urmărire generală pe ţară ca suspect în cazul tentativei de jaf de la Afumaţi. Bărbatul a fost reţinut şi predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, urmând să fie transferat la Bucureşti, pentru continuarea cercetărilor”, a declarat, vineri, pentru Agerpres, Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Un hoţ a fost împuşcat, miercuri, în cap de un poliţist ilfovean. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada, o patrulă a poliţiei s-a sesizat, pe raza comunei Afumaţi, în timp ce mai mulţi bărbaţi încercau să sustragă un laptop dintr-un autoturism parcat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult