Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Suspectul jafului de la Piraeus Bank audiat

Suspectul jafului de la Piraeus Bank audiat

scris de Ziua Veche
1 afisari

.Politistii l-au retinut, luni, pe principalul suspect in cazul jafului din 3 mai de la sucursala de la Nerva Traian a Piraeus Bank. Barbatul in varsta de 29 de ani, originar din Giurgiu, este in prezent audiat de politistii de la Sectia 11 din Capitala.

Prejudiciul produs la sucursala Piraeus Bank  se ridica la 5.100 de lei si 1.300 de euro.

Sucursala bancii elene a fost jefuita de un barbat care a amenintat-o pe una dintre casiere cu un obiect ascutit si a obligat-o pe alta sa-i aduca banii.

Suspectul avea o gluga pe cap si o masca medicinala pe fata. Jaful s-a consumat in mai putin de un minut, iar butonul de panica a fost accesat de casiere, dupa ce agresorul a plecat din sediul unitatii bancare. Banca nu avea personal de paza ci doar camere de supraveghere, ale caror  imagini au fost analizate de politisti.

Banca Piraeus este in conflict cu Politia Capitalei dupa ce oamenii legii au aplicat mai multe sanctiuni pentru masuri de securitate neadecvate in cazul unui bancomat.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult