Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Sute de pietoni amendaţi în Bucureşti

Sute de pietoni amendaţi în Bucureşti

scris de M.A.
3 afisari

Peste 600 de pietoni au fost amendaţi în Capitală, în numai două zile, de poliţiştii rutieri pentru că au traversat neregulamentar strada.

Sute de pietoni amendaţi în Bucureşti

Foto: bpr.b.politiaromana.ro

„Din cele 939 de accidente rutiere grave petrecute anul trecut în Capitală, 337 au avut drept cauză săvârşirea acestui gen de abatere de la normele rutiere. În 2010, la nivelul Bucureştiului, au fost aplicate peste 30.000 de sancţiuni contravenţionale pietonilor pentru traversare neregulamentară”, se arată într-un comunicat citat de Agerpres.

Poliţia informează că, de la începutul anului până pe 25 ianuarie, în Capitală s-au produs 15 accidente rutiere grave care au avut drept cauză traversarea neregulamentară, soldate cu un mort şi 14 persoane rănite grav. Dintre acestea, în opt accidente au fost implicaţi pietoni cu vârsta peste 57 de ani, iar în patru cazuri minori. În urma acţiunilor desfăşurate de poliţişti au fost aplicate 612 sancţiuni contravenţionale pentru săvârşirea acestei abateri de la normele rutiere, iar, de la începutul anului până în prezent, au fost constatate peste 2.600 de situaţii în care pietonii au traversat neregulamentar.

1 comentariu

Liviu 27-01-2011 - 18:19

Hei-rup-ism imebeciloid pentru cretini !!! Actiuni facute in pripa, la ordine date de niste spalati pe creier, ca sa demostreze ca fac si ei ceva pe acolo … Se mai trezeste unul din somnul dulceag, mai exploateaza cate o „analiza” si purcede la „actiune” ! In loc sa faca asta in mod continuu, in loc sa participe efectiv si constant la imbunatatirea circulatiei rutiere, in loc sa fie niste adevarati educatori intr-ale circulatiei rutiere ei se tin de actiuni, trag tunuri !!! Au amendat probabil niste babe sontoroage care decat sa mearga pana la cea mai apropiata trecere pentru pietoni mai bine isi fac o groapa … Asta-i educatia „democratica” si cacapitalista de care ne spune Valica ca este buna ! Sa-i omoare, sa le dea la gioale, sa le ia toata pensia, sa-i termine daca nu sunt disciplinati si nu inteleg sa fie educati ! Numai ca ei sunt indisciplinati ca nu i-a educat nimeni pana acum, nu i-au vazut pe politistii ca i-au amendat si pe altii pana acum (acesta fiind si argumentul lor primordial si „forte” !), cum nu i-au vazut nici in intersecti prea des ca sa dirijeze circulatia … Politistii nu sunt respectati in primul rand ca nu sunt si mai apoi pentru ca iau spaga ! Tot ce fac fac la ordin desi ordinele sunt in mod evident aiurea si hei-rup-iste … Sefii lor sunt niste nonvalori sustinute politic si ei stiu foarte bine lucrul asta ! Dar ca sa linga si ei ceva atunci fac pe plac, fac frumos, in ciuda faptului ca masurile lor se aplica concetatenilor cu care traiesc impreuna, prietenilor si chiar rudelor lor. Justificarea cu traitul si intretinutul familiei, pe care o tot flutura unii aici pe forum, este o masura a neputintei si slugarniciei de care dau dovada ! Atsa este …

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult