Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tâlhărit a doua oară pe Şoseaua de Centură

Tâlhărit a doua oară pe Şoseaua de Centură

scris de Z.V.
2 afisari

Bărbatul care în 10 iunie a fost jefuit de 880.000 de lei a fost din nou atacat în trafic, luni, pe Şoseaua de Centură a Capitalei, şi tâlhărit de 250.000 de lei, bani pe care, ca şi în incidentul anterior, tocmai îi scosese din bancă.

politiaMaşina în care se afla bărbatul a fost oprită de atacatori pe Şoseaua de Centură a Capitalei, între Jilava şi Măgurele, au declarat reprezentanţi ai poliţiei, citaţi de Mediafax.

Bărbatul le-a spus poliţiştilor hoţii au spart geamul din stânga spate al maşinii şi i-au smuls sacoşa în care avea aproximativ 250.000 de lei, bani pe care îi scosese de la bancă în urmă cu puţin timp.

Poliţiştii de la Poliţia Ilfov se află la faţa locului şi fac cercetări, bărbatul atacat fiind dus la spital pentru îngrijiri medicale, după ce a fost tăiat de cioburi din geamul spart al maşinii.

Ambulanţa a fost solicitată, în jurul orei 16.10, lângă podul de la Măgurele, pentru un bărbat cu o plagă la mână, pacientul fiind dus la Spitalul Bagdasar, a spus directorul medical al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov, Cristian Grasu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult