Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tâlharul cu pistol din Craiova, arestat preventiv

Tâlharul cu pistol din Craiova, arestat preventiv

scris de A.P.
3 afisari

Un tânăr de 17 ani din comuna doljeană Dobreşti, care a jefuit, vineri seara, o vânzătoare din Craiova sub ameninţarea unui pistol cu gaze, a primit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, mandat de arestare preventivă pentru 19 zile.

Tâlharul cu pistol din Craiova, arestat preventiv

Vânzătoarea unui magazin din Craiova a fost tâlhărită, vineri seara. Un tânăr a ameninţat-o cu o armă. Poliţişti din cadrul Secţiei 5 Craiova au fost sesizaţi prin apelul de urgenţă 112 cu privire la faptul că Maria C., 22 de ani, din Craiova, a fost victima unei tâlhării la locul de muncă.

În urma apelului, poliţiştii de investigaţii criminale ajunşi la faţa locului au constatat că un tânăr a pătruns în magazinul unde tânăra de 22 de ani era vânzătoare şi, prin ameninţare, i-ar fi sustras suma de 210 lei şi un telefon mobil. Tânărul a fost prins, sâmbătă, la domiciliul său din comuna doljeană Dobreşti. Tribunalul Dolj a emis pe numele acestuia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, mandat de arestare preventivă pe 19 zile pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult