Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tânărul care a ucis un polițist în Gara Burdujeni s-a sinucis în penitenciar

Tânărul care a ucis un polițist în Gara Burdujeni s-a sinucis în penitenciar

scris de A.P.
143 afisari

Tânărul de 23 de ani care, în luna iulie, a ucis un polițist pe peronul Gării Burdujeni din municipiul Suceava s-a sinucis în Penitenciarul Botoșani.

Bărbatul a fost găsit marți seară spânzurat în camera de detenție, în care se afla singur.

Descoperirea ar fi fost făcută de angajații unității de detenție în momentul schimbului de tură. Aceștia au alertat cadrele medicale, însă deținutul nu a mai putut fi salvat.

Ioan Beșa l-a înjunghiat de mai multe ori pe polițistul Sorin Vezeteu chiar pe peronul Gării Burdujeni. El a fost arestat preventiv și, după ce a fost trimis în judecată de procurorii suceveni, a fost încarcerat în Penitenciarul Botoșani. Beșa făcea parte din categoria deținuților periculoși.

Criminalul politistului Sorin Vezeteu, Ioan Besa, s-a sinucis marti seara in penitenciarul din Botosani. Acesta a fost transferat de curand la Botosani si se afla in carantina, asa ca era singur in camera de detentie. Besa a fost gasit spanzurat de gardieni dupa apelul de seara.

Un procuror de la Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani s-a deplasat la penitenciar, impreuna cu politisti, si au fost declansate cercetari in acest caz. Din primele informatii, Besa si-ar fi legat picioarele cu sfoara, dupa care a prins sfoara de gat si a tras pana s-a asfixiat.

Individul fusese trimis in judecata in stare de arest preventiv pentru omor calificat dupa ce a ucis cu 40 de lovituri de cutit pe politistul Sorin Vezeteu, aflat in patrulare in Gara Burdujeni la momentul respectiv. Acesta risca oricum inchisoarea pe viata pentru ca procurorii au ajuns la concluzia ca a dat dovada de o cruzime fara margini atunci cand a comis crima.Politistul a fost lovit cu cutitul din cap pana in picioare dupa ce a cazut la pamant.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult