Acasa Actualitate-InternaInvestigatii Tavanul unei școli s-a prăbușit, în timp ce elevii erau la cursuri

Tavanul unei școli s-a prăbușit, în timp ce elevii erau la cursuri

scris de D.P.
205 Afisari

Patru elevi au fost răniți și au fost duși la spital, miercuri, după ce tavanul școlii din Alămor, comuna Loamneș, județul Sibiu, s-a prăbușit.
Pompierii din cadrul ISU Sibiu intervin de urgență miercuri la Școala Gimnazială Alămor, din localitatea Loamneș, acolo unde s-a prăbușit tavanul unei săli de clasă.

Patru elevi sunt răniți după ce tavanul unei clase de la școala din Alămor s-a prăbușit. La momentul prăbușirii, în sala de clasă se aflau 4 elevi, aceștia fiind răniți ușor.  Elevii au vârste cuprinse între 11 și 15 ani, sunt două fete și doi băieți, sunt conștienți și acuză dureri la membrele superioare și dureri cervicale, anunță reprezentanții ISU Sibiu. 

Aceștia vor fi transportați la CPU a Spitalului de Pediatrie din Sibiu.  La fața locului au fost mobilizate o autospecială de stingere, o autospecială de transport personal și victime multiple, două echipaje SMURD dintre care una cu medic și mașina medicului de urgentă.

Directorul școlii a precizat pentru Turnul Sfatului că cei mai mulți dintre copii erau în pauză, clasa simultană era formată din 13 copii de a V-a și a VIII.  

„A căzut tavanul, dar el n-a căzut dintr-o dată ca să se întample o nenorocire,” spune directorul. 

Clădirea școlii a fost construită în anul 1936 și a fost renovată în 2004.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult